Ελλάδα

Αυστηροί έλεγχοι σε όσους επιστρέφουν από Ντουμπάι μετά τον χαμό από Έλληνες celebrities (pics)

Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι για όλους τους επιβάτες πτήσεων που επιστρέφουν από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετά τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού Ελλήνων celebrities σε κλαμπ στο Ντουμπάι για τον εορτασμό της νέας χρονιάς. 

Χθες, Πρωτοχρονιά, τα ΗΑΕ ανακοίνωσαν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας (1.856), νούμερο αναμένεται να αυξηθεί μέσα στις επόμενες 15 μέρες, κάτι που ενδεχομένως γνωρίζουν οι κυβερνώντες. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων ανέρχεται στους 660 ενώ τα τελευταία 24ωρα ανάρρωσαν 1.253 ασθενείς. Ο κορονοϊός υπάρχει… παντού, αλλά τα παραπάνω νούμερα, μόνο απαγορευμένα δεν ήταν για αυτούς που επιθυμούσαν να κάνουν ρεβεγιόν στη… χλιδή. 

Πλήθος Ελλήνων celebrities υποδέχθηκε το 2021 στο κλαμπ NAMMOS, ενώ στο Ντουμπάι βρέθηκε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς που προτίμησε το εστιατόριο Cipriani.

diasimoidubai

cipriani

Χθες, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, οι έλεγχοι με rapid test στο Ελευθέριος Βενιζέλος, γίνονται ακόμη πιο αυστηροί σε όλους τους επιβάτες που επιστρέφουν από ΗΑΕ, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι με βάση και τις ισχύουσες διατάξεις να παραμείνουν σε καραντίνα μετά την άφιξη τους στην Ελλάδα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του φίλου του που έδωσε την κροτίδα καταθέτει ο Άρης Μουγκοπέτρος
Όλα όσα ισχυρίστηκε ο παιδικός φίλος του Άρη Μουγκοπέτρου κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στις αστυνομικές αρχές, θεωρούνται ψευδή και προκλητικά από την πλευρά του τραυματισμένου μουσικού
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα