Ελλάδα

Αυτοκίνητο έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού

Οι πληροφορίες λένε ότι ένα αυτοκίνητο έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού μεταξύ των σταθμών ΚΑΤ και Κηφισιάς.

Το αυτοκίνητο,έπεσε στις ράγες του Ηλεκτρικού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του. Η 60χρονη γυναίκα , όπως λέει ο γιος της, έχασε τον έλεγχο όταν ένα αυτοκίνητο την “έκλεισε” με αποτέλεσμα να καταλήξει στις ράγες.

Ευτυχώς η γυναίκα μετά την πτώση του αυτοκινήτου κατάφερε να βγει πριν το τρένο που πλησίαζε φτάσει στο σημείο. Ο μηχανοδηγός δεν πρόλαβε να ακινητοποιήσει το τρένο με αποτέλεσμα να το παρασύρει για κάποια μέτρα.

sm sm

Ευτυχώς η ηλικιωμένη οδηγός τραυματίστηκε πολύ ελαφρά στα πόδια. Λόγω του ατυχήματος έχουν διακοπεί τα δρομολόγια από ΚΑΤ προς Κηφισιά και γίνονται προσπάθειες να απομακρυνθεί το αυτοκίνητο από τις ράγες.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου – Ε. Μιλή

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ήταν μπροστά το παιδί μου σε μια από τις πράξεις» λέει η πρώην σύζυγος του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμούς αθλητριών του
Η 39χρονη μητέρα δηλώνει πως ακόμη και σήμερα που εκείνος βρίσκεται στη φυλακή, τρέμει για τη σωματική ακεραιότητα τη δική της και του παιδιού της.
Περιπολικό της αστυνομίας
Καιρός αύριο: Χιόνια στα ορεινά και μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια – Έως 22 βαθμούς η θερμοκρασία
Οι άνεμοι στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, έως 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 με 8 μποφόρ
Συννεφιά και αφρικανική σκόνη