Πέμπτη, 4 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Black Friday: Πώς να επιλέξεις την επόμενη τηλεόραση σου

Black Friday: Πώς να επιλέξεις την επόμενη τηλεόραση σου

Black Friday 2018! Ήδη οι μέρες μετράνε αντίστροφα μέχρι τη μεγάλη ημέρα, μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2018. Επιτέλους, μικρές ή μεγάλες επιθυμίες μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Αλλά ως σύγχρονοι εξερευνητές της καλύτερης τιμής, θα πρέπει να είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για να ανακαλύψετε αλλά και να προλάβετε τις πραγματικές ευκαιρίες.

Και να τι προτείνουμε για έναν σωστό εξερευνητή προκειμένου να ανακαλύψει την τηλεόραση που του ταιριάζει:

Ορίστε το budget που θα διαθέσετε. Η αγορά της τηλεόρασης είναι μία επένδυση που πρέπει να έχει μέλλον. Επομένως, το ποσό που θα διαθέσετε θα ορίσει και τα χαρακτηριστικά που θα έχει η τηλεόραση και αντίστοιχα το πόσο θα παραμείνει στο χώρο σας!

Επιλέξτε μία τηλεόραση η οποία διαθέτει μία τεχνολογία η οποία φαίνεται ότι θα ‘αντέξει’ στο χρόνο και δεν θα αντικατασταθεί στο πολύ άμεσο μέλλον από κάποια άλλη πιο σύγχρονη. Έτσι, μία επιλογή τηλεόρασης 4K Ultra High Definition είναι μια επένδυση, η οποία θα αντέξει στον χρόνο.

Αποφασίστε εγκαίρως το μέγεθος οθόνης που λειτουργεί καλύτερα στο χώρο σας. Δεν θα θέλατε στο τεράστιο σαλόνι σας να βάλετε μία μικρότερη για το χώρο οθόνη επειδή δεν θέλατε να δώσετε λίγα ευρώ παραπάνω. Επίσης, εάν ο χώρος είναι μικρός μην επιλέξετε μία τεράστια σε διάσταση τηλεόραση επειδή πάντα ονειρευόσασταν να βλέπετε τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές σε … κινηματογραφικές διαστάσεις!

Πολλές φορές το φθηνό είναι πιο ακριβό. Γι΄ αυτό, είναι προτιμότερο να διαθέσετε παραπάνω budget προκειμένου να επιλέξετε τηλεόραση με τα χαρακτηριστικά που πραγματικά σας ταιριάζουν παρά να το μετανιώσετε στη συνέχεια. Από την άλλη όμως, πόσο σας ενδιαφέρουν χαρακτηριστικά όπως καμπύλη οθόνη, δυνατότητα 3D, HDR, έξυπνη λειτουργικότητα με WiFi; Θεωρείτε κάποια από αυτά βασικά στοιχεία ή απλά είναι μία πολυτέλεια που δεν θα αξιοποιήσετε;

Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες. Η εξερεύνηση που έχετε ξεκινήσει περιλαμβάνει και τη μελέτη σε βάθος των χαρακτηριστικών της κάθε τεχνολογίας. Smart TV, 4K Ultra HD, Curved, OLED (Organic Light Emitting Diode), QLED, η επιλογή είναι δική σου!

Τελευταίο αλλά και το πλέον σημαντικό βήμα.

Εντοπίστε τις τρέχουσες τιμές εγκαίρως και πριν την Black Friday είτε on-line είτε με μία επίσκεψη σας σε ένα από τα καταστήματα Public. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά τα μοντέλα στα οποία έχετε καταλήξει και να δείτε live την απόδοση της εικόνας και του ήχου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις