Site icon NewsIT

Colour Day Festival: Σήμερα το φεστιβάλ των χρωμάτων της Αθήνας!

20.06.2015 | 16:30
ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook/colour day festival

ΦΩΤΟ ΑΠΟ facebook/colour day festival

Η Αθήνα σήμερα υποδέχεται για πρώτη φορά το πιο χρωματιστό και παιχνιδιάρικο φεστιβάλ που έχει γίνει ποτε, το Colour Day Festival !

Το πολύχρωμο event θα φιλοξενηθεί στο ΟΑΚΑ, ενώ για την περίσταση έχει στηθεί μία εντυπωσιακή σκηνή, που θα φιλοξενήσει διάσημους djs αλλά και δυνατά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής για διασκέδαση και ατελείωτο χορό.

Το φεστιβάλ των χρωμάτων έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα αλλά η ιδέα του Colour Day Festival είναι ήδη διαδεδομένη στο εξωτερικό καθώς το αντίστοιχο φεστιβάλ σε ΗΠΑ, Πορτογαλία, Αγγλία και Ισπανία αποτελεί το αγαπημένο ετήσιο ραντεβού για δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους όλων των ηλικιών!

Η καταγωγή της γιορτής και πηγή έμπνευσης είναι το Happy Holi στην Ινδία, η διάσημη θρησκευτική γιορτή, η γιορτή των χρωμάτων, η γιορτή της αγάπης, η γιορτή της νέας αρχής, που παραδοσιακά γιορτάζουν οι Ινδουιστές κάθε άνοιξη, εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Πρεέπει να σημειωθεί ότι τα χρώματα είναι κατασκευασμένα στο εξωτερικό από αβλαβή σκόνη, ειδικά ελεγμένη και εγκεκριμένη με πιστοποιήσεις ISO, καταλληλότητας για τον άνθρωπο και το περιβάλλον και φεύγουν με αέρα αλλά και με νερό.

Αθήνα είσαι έτοιμη να γίνεις….πολύχρωμη;!

Tags:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version