Σάββατο, 31 Αυγ.
25oC Αθήνα

Δάφνη: Εξαφάνιση 11χρονου από χώρο παιδικής προστασίας – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Δάφνη: Εξαφάνιση 11χρονου από χώρο παιδικής προστασίας – Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας στη Δάφνη για την εξαφάνιση του 11χρονου Χάμζα Χάμσο. Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», ο ανήλικος φιλοξενείτο σε χώρο παιδικής προστασίας.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» για την εξαφάνιση αναφέρει ότι ο Hamsho (Xάμσο) (επ.) Xamza (Χάμζα) (ον.), 11 ετών αγνοείται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 31 Αυγούστου.

Ο 11χρονος, συριακής καταγωγής, εξαφανίστηκε από χώρο παιδικής προστασίας στη Δάφνη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου σήμερα, 31.08.2024, και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Ο Hamsho (Xάμσο) (επ.) Xamza (Χάμζα) (ον.), έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, 1.45 ύψος και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις