Site icon NewsIT

Δάνης Κατρανίδης: «Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση» – Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Ελίζας Πάλλη

01.09.2024 | 18:46
Δάνης Κατρανίδης: «Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση» – Η συγκινητική ανάρτηση της πρώην συζύγου του Ελίζας Πάλλη

Με μια συγκινητική ανάρτηση και «ένα φιλάκι για το δρόμο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αποχαιρετά τον Δάνη Κατρανίδη η πρώην σύζυγός του, Ελίζα Πάλλη.

Ο Δάνης Κατρανίδης, που έφυγε από τη ζωή σήμερα Κυριακή (1.9.24) σε ηλικία 75 ετών, είχε κάνει τρεις γάμους.

«Αυτό ήταν Δάνη. Γολγοθάς. Σε ευχαριστώ που επέλεξες να είμαι κοντά σου τα δύο τρία τελευταία χρόνια. Σε ευχαριστώ για τα σχεδόν 10 χρόνια σχέση για τον γάμο μας», γράφει η Ελίζα Πάλλη στην ανάρτησή της στο Facebook.

Και συνεχίζει: «Σ’ αγαπώ πάντα. Ένα φιλάκι για το δρόμο και καλή αντάμωση».

«Ο Δάνης ανήκει σε πολλούς. Αυτό είναι το δικό μου κομμάτι. R.I.P babe («Αναπαύσου εν ειρήνη μωρό μου»).

Οι τρεις γάμοι

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του: «Έκανα τρεις γάμους γιατί κατ’ αρχήν ήθελα να κάνω οικογένεια. Οι γάμοι μεταξύ τους απείχαν πολλά χρόνια, δεν γινόντουσαν κάθε μήνα. Ο πρώτος με τον δεύτερο απέχει 17 χρόνια και ο δεύτερος με τον τρίτο δέκα. Είναι ένα εύλογο διάστημα για να πει κάποιος μπορώ να φτιάξω την ζωή μου, να κάνω οικογένεια και να κάνω παιδιά. Δεν έχω μετανιώσει που το έκανα».

«Ο λόγος που δεν έκανα παιδιά, δεν ήταν παθολογικά αίτια. Άλλος ήταν ο λόγος και από ό,τι φάνηκε καλύτερα. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Μου έχουν δοθεί πράγματα απλόχερα και στην δουλειά και στη ζωή, παραπάνω από ό,τι περίμενα. Έχω κάνει πολλά λάθη, ευχαριστώ τους ανθρώπους που με αντιμετώπισαν με επιείκεια», είχε υπογραμμίσει.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version