Site icon NewsIT

Δε σταματούν ποτέ οι καθαρίστριες – Μαζί τους σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί

06.06.2014 | 10:57
Δε σταματούν ποτέ οι καθαρίστριες – Μαζί τους σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί

Ακάθεκτες συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι καθαρίστριες έξω από το Υπουργείο Οικονομικών. Ένταση προκλήθηκε όταν ζήτησαν να δουν τον προσωπάρχη του Υπουργείου. Μαζί τους σήμερα διαδηλώνουν σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί.

Καθόλου εύκολος αντίπαλος αποδεικνύονται οι καθαρίστριες για το Υπουργείο Οικονομικών που αρνείται να εκτελέσει τη δικαστική απόφαση που δικαιώνει τις μαχητικές γυναίκες.

Ενταση προκλήθηκε όταν οι καθαρίστριες ζήτησαν να δουν τον προσωπάρχη του Υπουργείου Οικονομικών Αθανάσιο Μάρα για να συζητήσουν για τις 450 αιτήσεις κινητικότητας που έχουν υποβάλλει οι γυναίκες. Οταν ο προσωπάρχης κατέβηκε τις αποκάλεσε “πρώην συναδέλφισσες”, γεγονός που εξόργισε τις καθαρίστριες που αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του στο πόδι και όχι στο γραφείο του.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο προσωπάρχης δήλωσε πως μπορεί να μιλήσει μαζί τους μόνο για το θέμα της κινητικότητας ενώ για το θέμα της επαναπροσληψης τους δήλωσε αναρμόδιος.


Σε μια προσπάθεια πάντως να κατευνάσει τα πνεύματα λίγη ώρα αργότερα ζητήσε συγγνώμη από τις καθαρίστριες που τις αποκάλεσε “πρώην συναδέλφισσες” και έκανε δεκτή αντιπροσωπεια από το συντονιστικό των καθαριστριών στο γραφείο του.

Οι καθαρίστρες έχουν μετατρέψει σε σπίτι τους το πεζοδρόμιο της Καραγιώργη Σερβίας.

Στο πλευρό τους σήμερα διαδηλώνουν σχολικοί φύλακες και δημοτικοί αστυνομικοί που δεν εντάχθηκαν στο πρόγραμμα της κινητικότητας.

Στο πλευρό των διαδηλωτών βρέθηκε και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ένταση στο υπουργείο Οικονομικών μεταξύ αστυνομίας και καθαριστριών

Καθαρίστριες απέκλεισαν την είσοδο των γραφείων του ΠΑΣΟΚ

Δύσκολος αντίπαλος οι καθαρίστριες για το Υπουργείο Οικονομικών

Απολυμένη καθαρίστρια αιφνιδίασε τον Χ. Θεοχάρη στη Λάρισα – ΒΙΝΤΕΟ

ΥΠΟΙΚ για τις καθαρίστριες: Δεν έχουμε υποχρέωση να τις επαναπροσλάβουμε

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version