Ελλάδα

ΔΕΗ: Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις λιγνιτικές μονάδες

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε και επίσημα την επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της Μεγαλόπολης και της Φλώρινας.

Νωρίτερα συνεδρίασε το ΔΣ της ΔΕΗ, το οποίο «επαναλαμβάνει και προκηρύσσει τη διαγωνιστική διαδικασία για τη μεταβίβαση του 100% της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της “Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε.” ή/και της “Λιγνιτική Μεγαλόπολης Α.Ε.”».

Η δημόσια Κοινή Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και Υποβολής Δεσμευτικών Προσφορών αναρτήθηκε στον σύνδεσμο: https://www.dei.gr/el/i-dei/i-etairia/expression-of-interest-meliti-and-or-megalopoli

Σύμφωνα με την προκήρυξη της ΔΕΗ η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα λήξει στις 19 Μαρτίου ενώ θα ακολουθήσει διαπραγμάτευση των όρων της συμφωνίας μετόχων και η υποβολή δεσμευτικών προσφορών.

Στο διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι επιχειρήσεις/κοινοπραξίες που συμμετείχαν στην προηγούμενη διαδικασία (που κηρύχθηκε άγονη) όσο και νέοι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις προϋποθέσεις οικονομικής και τεχνικής επάρκειας.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης εξέφρασε χθες την αισιοδοξία του για επιτυχή ολοκλήρωση του διαγωνισμού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που η 47χρονη ναυτικός παρασύρεται από τη νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας - Τέσσερις συλλήψεις
«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε», λέει ο αδελφός της
Η νταλίκα τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο
Εκατομμυριούχος στη στιγμή – Τυχερός παίκτης στη Σούδα Χανίων κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι «SUPER ΣΚΡΑΤΣ»
"Το να γίνεται κάποιος συμπολίτης μας εκατομμυριούχος, μέσα σε λίγα λεπτά, είναι κάτι που δεν θα ξεχαστεί ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν", αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ
Γιώργος Παπαγεωργίου ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Σούδα Χανίων