Ελλάδα

Δεν άντεξε τον χαμό της γυναίκας του και αυτοκτόνησε 38χρονος στο Λιανοκλάδι

Έχασε πριν από λίγο καιρό την γυναίκα του από παθολογικά αίτια. Από εκείνη την ημέρα έλεγε και ξανάλεγε ότι "θα πάει να την βρει". Ο 38χρονος πατέρας 2 παιδιών δεν μπορούσε να υποφέρει την ζωή χωρίς εκείνη.

Και δυστυχώς έκανε πράξη τα λόγια του. Τον βρήκαν σήμερα στις 6:00 το πρωί σύμφωνα με το Lamiareport, κρεμασμένο σε ένα πλάτανο, κοντά στο σπίτι του στο Λιανοκλάδι.

Πριν από λίγες ημέρες έστειλε τα παιδιά στους παππούδες στην Αλβανία και σήμερα έκανε πράξη αυτό που έλεγε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καταγγελία αστυνομικών: Πήγαμε για έλεγχο σε συναυλία του Νίκου Βέρτη και… μας σταμάτησαν λιμενικοί! – Διαψεύδει τις καταγγελίες το λιμενικό

Βρέθηκε η “μητέρα” που πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια! Είναι 20 χρονών…

Κλινικά νεκρός ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του – Μάχη για τη ζωή δίνει η 17χρονη που “αν ζήσει θα είναι παράλυτη…”

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική ανακοίνωση των συνεργατών του Αλέξη Κούγια - «Βρισκόμαστε στο πλευρό του με την ίδια μαχητικότητα που μας έχει μεταλαμπαδεύσει»
«Σταθερή και ακλόνητη επιθυμία του επικεφαλής του γραφείου μας, είναι και θα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία αυτού και η διαρκής υποστήριξη των ανθρώπων που το εμπιστεύονται»
Ο Αλέξης Κούγιας
Συγγενείς θυμάτων στο Μάτι: Γιατί δεν θα παρευρεθούμε οργανωμένα στα συλλαλητήρια για την τραγωδία στα Τέμπη
«Συμπαραστεκόμαστε σε όσους αγωνίζονται για τη δικαίωση των θυμάτων τους, έστω και αν ο δικός μας δρόμος μέχρι σήμερα υπήρξε μοναχικός και δύσκολος» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση
Συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη