“επειδή δεν έχουμε ασανσέρ, ούτε ειδικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, δεν δεχόμαστε τυφλούς και άτομα με κινητικά προβλήματα για σπουδές στο Τμήμα μας».!
Το θέμα αποκάλυψε η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες με επιστολή της προς τον πρωθυπουργό και την Υπουργό Παιδείας, ζητώντας την άμεση ανάκληση της “Προσβλητικής απόφασης”.
Πάντως “έκπληκτος” γιά την ανακοίνωση δήλωσε εκ των υστέρων ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας, Δημήτρης Νίνος, που ανακάλεσε την απόφαση του Τμήματος, σημειώνοντας πως “αυτή την εποχή βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία τοποθέτησης 10 ασανσέρ και για άτομα με αναπηρίες που λύνουν το πρόβλημα. Όσο για τους τυφλούς, προφανώς δεν φταίνε εκείνοι αν το ΤΕΙ δεν έχει ειδικό υλικό και υπολογιστές για τη διδασκαλία τους, όμως εάν χρειαστεί θα το αγοράσουμε”.