Τρίτη, 2 Ιουλ.
33oC Αθήνα

«Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα» λέει ο δήμαρχος Μυκόνου για τον τοπογράφο που δολοφονήθηκε

«Δεν είχε δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα» λέει ο δήμαρχος Μυκόνου για τον τοπογράφο που δολοφονήθηκε

Σοκαρισμένοι είναι οι άνθρωποι που ήξεραν από πρώτο χέρι τον 54χρονο τοπογράφο ο οποίος έπεσε θύμα εκτέλεσης το πρωί της Τρίτης (2/7/24) στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Άριστες σχέσεις διατηρούσε ο δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης με τον αδικοχαμένο τοπογράφο, καθώς και εκείνος στο επάγγελμα είναι πολιτικός μηχανικός.

«Και εγώ μηχανικός είμαι και ο Παναγιώτης ήταν στην Μύκονο από το 1997 και τον γνωρίζαμε όλοι οι μηχανικοί. Όχι μόνο στην Μύκονο. Και στην Ίο και στην Πάρο, σε πολλά νησιά, στα παράλια της Αττικής, στην βόρεια Ελλάδα» λέει ο δήμαρχος, μετά τη δολοφονία του τοπογράφου στο Νέο Ψυχικό.

«Ήταν τοπογράφος και έκανε τοπογραφικές εργασίες. Είναι μεγάλο και καλό τοπογραφικό γραφείο από την Αθήνα. Όποτε δεν μπορούσαμε εμείς να αναλάβουμε κάποια δουλειά, στέλναμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Η είδηση της δολοφονίας του 54χρονου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον κύκλο του. «Έχει κάνει μεγάλα projects, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα ποτέ σε κανέναν και δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Με όλους τους μηχανικούς και με έμενα είχε φιλικές σχέσεις γιατί δεν ανακατευόταν ποτέ στις ζωές των άλλων, ήταν ένα άτομο κοινωνικό στα νησιά μας» λέει στο newsit.gr ο κ. Βερωνης. Παράλληλα αναφέρει ότι «δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει δημιουργήσει προβλήματα».

Όλα συνέβησαν όταν μια μεγάλη μηχανή με ένα άτομο πλησίασε το αυτοκίνητο, όπου ήταν μέσα το θύμα, στην οδό 25ης Μαρτίου στο Ψυχικό. Ο οδηγός και δράστης του μαφιόζικου «χτυπήματος», έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον 54χρονο.

Ο μηχανικός «γαζώθηκε» με δεκάδες σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της εταιρείας με τον οποίο ήταν συνέταιρος και τη στιγμή, που προσπαθούσε να παρκάρει έξω από την επιχείρηση, στο Ψυχικό.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις