Site icon NewsIT

Δεν κάλεσαν για κατάθεση την κοπέλα του Π. Φύσσα – Θέλουν κρέμασμα αν δεν κατάσχεσαν κινητά, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

24.09.2013 | 11:40
Δεν κάλεσαν για κατάθεση την κοπέλα του Π. Φύσσα  – Θέλουν κρέμασμα αν δεν κατάσχεσαν κινητά, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας

- Οι πολιτικοί ασελγούν στον τάφο του και εκφυλίζουν την υπόθεση είπε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα - Άφησε αιχμές για την προανάκριση που γίνεται μετά το φονικό στο Κερατσίνι - Δεν έχουν κατασχεθεί ούτε τα κινητά της γυναίκας του Ρουπακιά και της ξαδέρφης της που πέρασαν αυτόφωρο - Μόνο στην ανακρίτρια και στους δικαστές έχουμε εμπιστοσύνη, τόνισε - Δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη εμφάνιση στην τηλεόραση από την πλευρά της οικογένειας

Ερωτήματα που ζητούν απάντηση. Όχι μόνο το μεγαλύτερο όλων, το γιατί ο Γιώργος Ρουπακιάς έμπηξε χωρίς λόγο και αιτία το μαχαίρι του στην καρδιά του Παύλου Φύσσα στερώντας του τη ζωή, αλλά και άλλα που έχουν να κάνουν με την πορεία των ερευνών και τις διαδικασίες που ακολουθούνται παραμένουν αναπάντητα.

Και η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, του 34χρονου που πριν από μια εβδομάδα δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά στο Κερατσίνι, ζητά απαντήσεις.

Αυτά τα αναπάντητα ερωτήματα της οικογένειας ανέλυσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, Γιώργος Μαραγκός, ο οποίος επιτέθηκε και στους πολιτικούς (με αφορμή παρουσία εκπροσώπων των κομμάτων στο πάνελ της εκπομπής), κατηγορώντας τους πως εκφυλίζουν την υπόθεση. «Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν πολιτικοί να ασελγεί πάνω από τον τάφο αυτού του παιδιού».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι η κοπέλα του Παύλου Φύσσα, στην αγκαλιά της οποίας άφησε ο άτυχος άνδρας την τελευταία του πνοή, δεν έχει κληθεί να καταθέσει για την υπόθεση. Πρόκειται για έναν άνθρώπο που ξέρει τι έγινε από την πρώτη στιγμή και που δεν έχει κληθεί ακόμα, μια εβδομάδα μετά τη δολοφονία, να καταθέσει.
Η πλευρά της οικογένειας, όπως είπε ο Γ. Μαραγκός, έχει ενημερώσει την ανακρίτρια, η οποία είπε πως όταν η κοπέλα είναι έτοιμη και ξεπεράσει το σοκ, να πάει να καταθέσει.

Τα τηλέφωνα που δεν κατασχέθηκαν

Την ώρα που γίνεται πολύς λόγος για την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που θα δώσει απαντήσεις ερώτημα με τους μίλησε πριν από το φονικό ο Γιώργος Ρουπακιάς, ο Γιώργος Μαραγκός κατήγγειλε πως μέχρι τώρα δεν έχει ενημερωθεί αν και πόσα τηλέφωνα έχουν κατασχεθεί μετά το φονικό στο Κερατσίνι και σε ποιους ανήκουν. «Δε μας το έχει πει κανείς» τόνισε και πρόσθεσε πως αν δεν έχει κατασχεθεί κανένα κινητό «πρέπει να πάνε για κρέμασμα»!

«Νομικά, όποιος εμπλέκεται σε έγκλημα, του κατάσχουν το κινητό», είπε ο κ. Μαραγκός και συνέχισε καταγγέλλοντας πως τα τηλέφωνα της συζύγου του Γιώργου Ρουπακιά και της ξαδέρφης της, οι οποίες συνελήφθησαν και πέρασαν αυτόφωτο, δεν κατασχέθηκαν! «Τι έγιναν αυτά τα κινητά;» αναρωτήθηκε.

Ένα άλλο ερώτημα που έθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα ήταν αν οι αστυνομικοί είχαν οποιαδήποτε επικοινωνία με κάποιους από τους εμπλεκόμενους. «Δε γνωρίζω αν η διαδικασία αυτή μπορούσε να ελεγχθεί από την πρώτη στιγμή κι αν μπορούσε να έχει πάρει άλλο δρόμο η προανάκριση», είπε και ξεκαθάρισε πως η πλευρά της οικογένειας του θύματος έχει εμπιστοσύνη μόνο στην ανακρίτρια και τους δικαστικούς.

Χαρακτήρισε τέλος τη δολοφονία του Παύλυ Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά «αφορμή για να σπάσει το απόστημα». «Το πρώτο αποτέλεσμα ήταν να ξηλωθούν οι πρώτοι στρατηγοί», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από το πλάι του δολοφόνου στο πλάι των ΜΑΤ – Τα … στραβά μάτια της ΕΛ.ΑΣ. και η Χρυσή Αυγή

Η θητεία περιπέτεια του Νίκου Μιχαλολιάκου – Γιατί καθαιρέθηκε από αξιωματικός

ΠΟΠ στην τοπική της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

ΕΛ.ΑΣ: Ποιοι αντικαθιστούν όσους “ξηλώθηκαν” και παραιτήθηκαν για τη Χρυσή Αυγή – Η ΕΥΠ στο Στρατό

Νέα μαρτυρία ΣΟΚ από μέλος της Χ.Α: “Είχε στηθεί ενέδρα στον Παύλο Φύσσα” – Γιατί επιλέχτηκε ο Ρουπακιάς ως “εκτελεστής

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ με τον Παύλο Φύσσα λίγες ημέρες πριν δολοφονηθεί: “Με μισούνε ρε!”

Η εισαγγελία του Αρείου Πάγου καλεί δημοσιογράφους ως μάρτυρες για την Χρυσή Αυγή

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Είσαι έτοιμος να πεθάνεις για την Αγία Ιδεολογία της Χρυσής Αυγής;

Ντοκουμέντο: νυχτερινή άσκηση των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής – Βίντεο

Δημοσκόπηση-φωτιά για τη Χρυσή Αυγή – Έχασε 2,5 μονάδες σε μια εβδομάδα

Μακρυά από μετανάστες το κελί του Γ. Ρουπακιά!

Ντυμένοι στα λευκά είπαν “όχι στη βία” – Και ο Καμίνης στη διαμαρτυρία

Χρυσαυγίτες σε αντιφασίστα μία ημέρα μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα: “Θα είσαι ο επόμενος”

Αγρίνιο: Η απάντηση Μπαρμπαρούση γι’ αυτη τη φωτογραφία – ”Είναι βαθιά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι θα ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί μας”!

Χρυσή Αυγή: φυλακή, δολοφονίες, μπραβιλίκια … έργα και ημέρες της ηγεσίας

Η Χρυσή Αυγή «άλλαξε» την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version