Site icon NewsIT

Δέντρο 30 μέτρων έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στη Σταδίου! Σώα η οδηγός – Τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας

03.12.2013 | 16:20
Δέντρο 30 μέτρων έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στη Σταδίου! Σώα η οδηγός – Τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας

- Απίστευτες εικόνες στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από το υπουργείο Εργασίας - Δέντρο ξεριζώθηκε από τον αέρα κι έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που περνούσε από το σημείο - Ο ελιγμός έσωσε την οδηγό - Στον Ευαγγελισμό 37χρονος μοτοσικλετιστής - Άνεμοι μέχρι και 10 μποφόρ σαρώνουν την Αττική - Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές - 700 κλήσεις έχει δεχτεί η πυροσβεστική

Πρωτοφανείς οι εικόνες για το κέντρο της Αθήνας!

Δέντρο 30 μέτρων έξω από το υπουργείο Εργασίας ξεριζώθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους που σαρώνουν τις τελευταίες ώρες την Αττική και “ξαπλώθηκε” στη λεωφόρο Σταδίου.

Τη στιγμή εκείνη, από το σημείο περνούσε με το αυτοκίνητό της μια γυναίκα. Είδε το δέντρο να έρχεται κατά πάνω της και με ελιγμό κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα! Το δέντρο προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Για καλή της τύχη, εκείνη δεν τραυματίστηκε. Υπέστη σίγουρα σοκ, δεν είναι και λίγο αυτό που της συνέβη, αλλά βγήκε από το αυτοκίνητό της σώα και αβλαβής και λίγο αργότερα αποχώρησε.


Από την πτώση τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός 37χρονος μοτοσικλετιστής των ΕΛΤΑ, που περνούσε επίσης την ώρα εκείνη από το σημείο.



Για αρκετή ώρα ο δρόμος έκλεισε, αλλά στη συνέχεια όταν η Πυροσβεστική απομάκρυνε το δέντρο, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία.



Πτώσεις δέντρων… παντού!

Από νωρίς το πρωί, η εικόνα στο λεκανοπέδιο είναι μια: περιφερόμενοι κάδοι, στέγαστρα κατεστραμμένα, δέντρα ξεριζωμένα. Στο Χαλάνδρι, δέντρο έπεσε επίσης πάνω σε αυτοκίνητο, ευτυχώς κι αυτή τη φορά χωρίς τραυματισμούς.




Μέχρι στιγμής, η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 700 κλήσεις, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές είναι για κοπές δέντρων και άλλες για αφαιρέσεις αντικειμένων. Επιχειρεί σε όλη την Αττική με 70 συνεργεία.




Ο χειμώνας ήρθε για τα καλά και δεν πρόκειται να μας αφήσει εύκολα. Στην Αττική αναμένεται να χιονίσει ακόμη και στα βόρεια προάστια.

Οι θυελλώδεις άνεμοι έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα και στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, ενώ στα ορεινά της χώρας η κίνηση της χώρας γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.





Εξαιτίας της πτώσης δέντρων έχουν δημιουργηθεί προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών, κυρίως στα βόρεια προάστια.

Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική σπεύδουν στα σημεία όπου έχουν προκληθεί ζημιές για την άμεση αποκατάστασή τους.
Ο Διαχειριστής αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μέσα στο συντομότερο χρονικό διάστημα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επέλαση χιονιά – Ποιες περιοχές θα πληγούν τις επόμενες ώρες…

«Ξηλώθηκε» στέγαστρο σε γυμναστήριο της Γλυφάδας

Τρόλεϊ – βοριάς σημειώσατε 2! Κυκλοφοριακό χάος στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ο αέρας έριξε το τεράστιο πανό από τον Πύργο του Πειραιά (ΦΩΤΟ)

Βάλτε πέτρες στις τσέπες! Θυλλώδεις άνεμοι σαρώνουν τα πάντα! Εκατοντάδες κλήσεις για κοπές δέντρων! Αδέσποτοι κάδοι!

Μας πήραν και μας… σήκωσαν οι βοριάδες! Ισχυροί άνεμοι και κρύο στην Αττική – Πού θα χτυπήσει σήμερα και αύριο η κακοκαιρία

Απαγορευτικό απόπλου σχεδόν παντού – Ποια δρομολόγια εκτελούνται

Που είναι κλειστοί οι δρόμοι λόγω πλημμύρας – Που χρειάζονται αλυσίδες

Εικόνες απίστευτης καταστροφής στο Άργος… στη σκιά του θανάτου της 55χρονης γυναίκας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Η κακοκαιρία θα χτυπήσει ανατολικά και νότια – Χιόνια και στα ορεινά της Αττικής και τσουχτερό κρύο

Άργος: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης από την φονική κακοκαιρία – Μαρτυρικός θάνατος για γυναίκα σε υπόγειο – Καταστράφηκαν δρόμοι και περιουσίες!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version