Ελλάδα

ΔΕΘ 2022 – Κυριάκος Μητσοτάκης για παρακολουθήσεις: Βούτυρο στο ψωμί του Ανδρουλάκη

Βολές προς τον Νίκο Ανδρουλάκη εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου από τη ΔΕΘ 2022. Επίσης, ο Πρωθυπουργός χαρακτήρισε την παρακολούθηση «νόμιμη και τεκμηριωμένη».

Από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ 2022 ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε επί λέξει «βούτυρο στο ψωμί» του προέδρου του ΠΑΣΟΚ το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως η επισύνδεση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη ήταν νόμιμη και τεκμηριωμένη, ωστόσο απαιτούσε περισσότερη πολιτική ευαισθησία.

«Προφανώς δεν είναι κανονικό να παρακολουθείται ένας πολιτικός αρχηγός. Κανείς δεν πρέπει να εξαιρείται από μία διαδικασία εν δυνάμει παρακολούθησης. Δεν κινδυνεύουμε ούτε από μανάβηδες, ούτε από υδραυλικούς. Θα πρέπει να υπάρχουν εξαιρετικά αυστηρά φίλτρα. Η παρακολούθηση ήταν νόμιμη και τεκμηριωμένη», όπως ανέφερε.

Ερωτηθείς αν η σοβαρή αυτή υπόθεση δηλητηριάζει το ενδεχόμενο κυβέρνησης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, σημείωσε πως από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης «απέφυγε επιμελώς οποιαδήποτε συνάντηση μαζί μας».

Όπως επεσήμανε: «Από την πρώτη στιγμή που ο κ. Ανδρουλάκης εκλέχθηκε αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, απέφυγε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί μου. Του το ζήτησα δύο φορές. Αλλά το απέφυγε επιμελώς. Το πραγματικό σφάλμα που έγινε, ήταν βούτυρο στο ψωμί του κ. Ανδρουλάκη. Η γραμμή ρήξης ήταν προαποφασισμένη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πιθανότατα η “ροζ” καταγγελία έγινε από πρώην της», λέει το περιβάλλον της 26χρονης αστυνομικού – «Έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση»
Η αστυνομικός καταγγέλθηκε ότι πηγαίνει με άδεια σε ροζ ραντεβού στο Ντουμπάι - «Συκοφαντικές και ψευδείς καταγγελίες», δηλώνει η δικηγόρος της
ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Κολυδάς για το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Είναι η επαγόμενη ατμοσφαιρική δόνηση η αιτία;
Όταν υπάρχει απότομη και ακραία αλλαγή της θερμοκρασίας — για παράδειγμα, απότομα κύματα ψύχους ή καύσωνα — τότε δημιουργούνται ισχυρά ανοδικά ή καθοδικά ρεύματα αέρα
Βαλένθια 2
Ένας 30χρονος αναζητείται ως ύποπτος για τον θάνατο του λιμενικού στη Λέσβο - «Κανένα στοιχείο δεν επιβεβαιώνει την αυτοκτονία»
Η οικογένεια του λιμενικού που βρέθηκε κρεμασμένος, κατέθεσε επίσημη δήλωση με την οποία τίθενται δημόσια σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τα στοιχεία που εξετάζονται γύρω από τον θάνατό του 29χρονου
Ο άτυχος 29χρονος λιμενικός που βρέθηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο