Ελλάδα

Διακοπή νερού σε Αιγάλεω, Κορυδαλλό, Νίκαια και Αγία Βαρβάρα

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό ύδρευσης, θα υπάρξει πτώση πίεσης έως στέρηση νερού σε τμήματα των Δήμων Αιγάλεω – Κορυδαλλού – Νικαίας – Αγ. Βαρβάρας που περικλείονται από τις οδούς: Ιερά Οδός – Λ. Κηφισού – Πέτρου Ράλλη – Παράσχου – Λήμνου – Γρ. Λαμπράκη – Ταξιαρχών – Ελ. Βενιζέλου.

Οι εργασίες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 18/12/2017 στις 20:00 μ.μ. έως και την Τρίτη 19/12/2017 στις 08:00 π.μ.

Επισημαίνεται ότι, θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ελαχιστοποίησης της διάρκειας εργασιών και επαναφοράς της υδροδότησης.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Κρήτη και κεντρική Μακεδονία ως το πρωί της Τετάρτης - Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο
Παραμένουν σε κλοιό κακοκαιρίας πολλές περιοχές της χώρας - Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους ανέμους και τοπικές χαλαζοπτώσεις
Βροχή στην Αττική