Ελλάδα

Διαθεσιμότητα: Δεν πιστεύει τον Μανιτάκη η τρόικα

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Αντώνη Μανιτάκη, οι εκπρόσωποι της τρόικας δε φαίνονται να πείθονται για το σχέδιο της κυβέρνησης όσον αφορά στη διαθεσιμότητα!

Το κλιμάκιο της τρόικας συναντήθηκε επί σχεδόν τρεις ώρες, τη Δευτέρα, με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ήταν η πρώτη μιας σειράς συναντήσεων που θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα.

Η πλευρά του υπουργείου διαμηνύει πως το ενδεχόμενο απολύσεων δεν έπεσε στο τραπέζι. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τροϊκανοί δεν έκρυψαν τη δυσπιστία τους για τη διαθεσιμότητα στο δημόσιο, κυρίως εξαιτίας των δικαστικών αποφάσεων υπέρ όσων βγήκαν σε εφεδρεία, με αποτέλεσμα πολλοί υπάλληλοι να επιστρέψουν στις θέσεις τους.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών δεν πείστηκαν ούτε από την διαβεβαίωση του υπουργείου πως όποιος δε δέχεται να μπει σε καθεστώς εφεδρείας, θα απολύεται αυτομάτως.

Εκτός από τη διαθεσιμότητα, τη συνάντηση του Αντώνη Μανιτάκη με τους εκπροσώπους των δανειστών απασχόλησαν και ζητήματα τεχνικής φύσεως για τις προαπαιτούμες δράσεις ενόψει της δόσης του Μαρτίου, μεταξύ των οποίων τα νέα οργανογράμματα και για τα τελευταία τέσσερα υπουργεία, για τον καθορισμό των οποίων θα ακολουθήσει νέα συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκτός δημοσίου 12.500 ως τον Ιούνιο – Πρώτοι στη λίστα οι υπάλληλοι με συμβάσεις αορίστου χρόνου

Απολύσεις στο Δημόσιο και διαθεσιμότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Μανιτάκη με την τρόικα

Τα αδέσποτα σκυλιά, έκαναν υπουργούς και Τροϊκανούς να τρέχουν – Βίντεο και φωτό!

Τι ζήτησε η τρόικα στην Υγεία! Όλες οι αλλαγές

Τα ζήτησαν όλα από τον Γ. Στουρνάρα οι τροϊκανοί με σημαία τους τις απολύσεις στο Δημόσιο – Η ”καυτή πατάτα” πηγαίνει τώρα στον Αντώνη Μανιτάκη

Ελλάδα

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»