Σάββατο, 3 Αυγ.
31oC Αθήνα

Διδυμότειχο: Αναρτήσεις με όπλα έκανε στα social media ο κακοποιητής και βιαστής της 32χρονης – Εξακολουθεί να αναζητείται

Διδυμότειχο: Αναρτήσεις με όπλα έκανε στα social media ο κακοποιητής και βιαστής της 32χρονης – Εξακολουθεί να αναζητείται

Γνωστός στις Αρχές για επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας ήταν ο άνδρας που αναζητείται από την αστυνομία γιατί είχε «φυλακίσει» σε σπίτι στο Διδυμότειχο και για έναν ολόκληρο μήνα την κακοποιούσε βάναυσα και τη βίαζε.

Η 32χρονη, που έχει αποκτήσει πέντε παιδιά από σχέση με άλλον σύντροφό της, βίωσε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του δράστη που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Ο άνδρας την είχε κλειδώσει μέσα σε ένα σπίτι στο Διδυμότειχο, ασκώντας της κακοποίηση σωματική και σεξουαλική. «Φυλάκισε» για έναν ολόκληρο μήνα την 32χρονη, που φέρεται να την είχε γνωρίσει στο ίντερνετ, χτυπώντας την και βιάζοντάς την. 

Μάλιστα, ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε προφυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media κάνοντας συχνά αναρτήσεις με όπλα.

«Το μόνο έγκλημα για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι η προδοσία» αναφέρεται στα τουρκικά σε μια εικόνα που ανέβασε στο Facebook με δύο πιστόλια και δύο γυναικεία χέρια που κρατούν ένα τριαντάφυλλο.

«Ευλογώ αυτόν που ήρθε να μου πάρει τη ζωή, αλλά τα συλλυπητήριά μου αν δεν μπορεί», γράφει η λεζάντα άλλης εικόνας που είχε ανεβάσει ο δράστης στο προφίλ του.

Το σπίτι όπου είχε κλειδώσει το θύμα

Ο δράστης κρατούσε φυλακισμένη την 32χρονη στο σπίτι που φαίνεται στη φωτογραφία που φέρνει στη δημοσιότητα το newsit.gr.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τον δράστη στο τμήμα Ασφάλειας Διδυμότειχου το πρωί της περασμένης Παρασκευής (02.08.24), έχοντας εμφανή τραύματα στο σώμα, στο πρόσωπο και στα χέρια της.

Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις