Site icon NewsIT

Διδυμότειχο: Απολογείται την Παρασκευή ο 32χρονος – Του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση

06.08.2024 | 12:45
Διδυμότειχο: Απολογείται την Παρασκευή ο 32χρονος – Του ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και παράνομη κατακράτηση

Με βαριές κατηγορίες εις βάρος του απολογείται την προσεχή Παρασκευή (09.08.24) ο 32χρονος από το Διδυμότειχο, που φυλάκισε τη συνομίληκη σύντροφό του στο σπίτι του, όπου τη χτυπούσε και τη βίαζε για τρεις ολόκληρες εβδομάδες.

Ο 32χρονος από το Διδυμότειχο μετέβη σήμερα, Τρίτη (06.08.24) το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ορεστιάδας, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για την απολογία του από τον ανακριτή.

Σε βάτος του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής απειλής, της σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος σε βίντεο του στο TikTok, το οποίο ανέβασε πριν τη σύλληψή του, ομολόγησε την άγρια κακοποίηση της νεαρής γυναίκας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα». 

Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο newsit.gr για τη στιγμή που η 32χρονη ζήτησε βοήθεια από θαμώνες σε ταβέρνα στο Διδυμότειχο, περιέγραψε: «Η κοπέλα φώναζε “θα με σκοτώσει, θα με σκοτώσει, με δέρνει”. Είδαμε ότι τα χέρια της ήταν μελανιασμένα. Όλοι όσοι ήμασταν μπροστά, καταλάβαμε ότι πρόκειται για ξυλοδαρμό».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version