Κυριακή, 4 Αυγ.
36oC Αθήνα

Διδυμότειχο: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 32χρονη – Τη χτυπούσε με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα

Διδυμότειχο: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 32χρονη – Τη χτυπούσε με κλωτσιές, μπουνιές και αντικείμενα

Εξιτήριο πήρε σήμερα, Κυριακή (04.08.24) η 32χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα κακοποίησης και βιασμού από τον σύντροφό της στο Διδυμότειχο.

Ο δράστης που ακόμη αναζητείται από τις Αρχές, κρατούσε «φυλακισμένη» την 32χρονη στο σπίτι του στο Διδυμότειχο, ασκώντας της άγρια σωματική και σεξουαλική κακοποίηση για τρεις ολόκληρες εβδομάδες

Η άτυχη γυναίκα και μητέρα πέντε παιδιών, που έχει αποκτήσει από άλλον πρώην σύντροφό της, βγήκε σήμερα από το Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Παρασκευή (02.08.24) κι αναμένεται να μεταφερθεί σε δομή.

Φέρει τραύματα σε όλο της το σώμα από την κακοποίηση.

«Καταρχήν, η γυναίκα είναι πολύ χτυπημένη σωματικά, στο κεφάλι, στον κορμό και στα άκρα. Φαίνεται πως ο δράστης τη χτυπούσε με μπουνιές, με κλωτσιές και αντικείμενα και είχε πολλά αιματώματα και εκχυμώσεις», τονίζει στο newsit.gr η Κατερίνα Αποστολίδου, η ιατροδικαστής υπηρεσίας Θράκης που εξέτασε την 32χρονη.

«Δεν είχαμε εμφανή σημάδια βιασμού, όχι πως δεν έγινε βιασμός αλλά δεν υπήρχαν κακώσεις στη γεννητική περιοχή. Ο βιασμός όμως έχει γίνει, ζητήσαμε δείγμα DNA και περιμένουμε.

Αυτός την κρατούσε στο σπίτι για 3 εβδομάδες και τη βίαζε κατά φύση και παρά φύση. Η κοπέλα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα μεταφερθεί σε δομή, καθώς ο δράστης ακόμα αναζητείται», επισημαίνει η ιατροδικαστής, μιλώντας στο newsit.gr.

Η 32χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ.

Αποφάσισε να φύγει και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Μόνο που δεν ήταν αυτός, που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο.

Μετά από κάποιες ημέρες την κλείδωσε στο σπίτι του, που μετατράπηκε σε κολαστήριο για την ίδια.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις