Site icon NewsIT

Διδυμότειχο: Στο ίντερνετ γνώρισε τον κακοποιητή και βιαστή της η 32χρονη – Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριό της

03.08.2024 | 14:18
Διδυμότειχο: Στο ίντερνετ γνώρισε τον κακοποιητή και βιαστή της η 32χρονη – Πώς αποκαλύφθηκε το μαρτύριό της

Μία γνωριμία μέσω ίντερνετ κατέληξε ο μεγαλύτερος εφιάλτης για την 32χρονη στο Διδυμότειχο, που έπεσε θύμα άγριας κακοποίησης από τον σύντροφό της.

Η 32χρονη, που έχει αποκτήσει 5 παιδιά από σχέση με άλλον σύντροφό της, βίωσε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του δράστη που αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Την κλείδωσε μέσα σε ένα σπίτι στο Διδυμότειχο, ασκώντας της κακοποίηση σωματική και σεξουαλική. Τη «φυλάκισε» για έναν ολόκληρο μήνα, χτυπώντας την και βιάζοντάς την. 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η 32χρονη που ζούσε με την οικογένειά της στο Χρυσοχώρι Καβάλας, γνώρισε τον δράστη από το ίντερνετ. Αποφάσισε να φύγει από την οικογένειά της και να ζήσει μαζί του στο Διδυμότειχο. Μόνο που δεν ήταν αυτός που εμφανιζόταν στο διαδίκτυο. Μετά από κάποιες ημέρες τη «φυλάκισε» στο σπίτι. Την  βίαζε και τη χτυπούσε ανελέητα.

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο, χθες, Παρασκευή (03.08.24) η ίδια πήγε σε ένα κατάστημα στην πόλη, έβγαλε τα γυαλιά της και ένας ηλικιωμένος που την αντίκρισε μαύρη από ξύλο, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατέφθασε. Τότε, εκείνη περιέγραψε το μαρτύριό της.

Η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε τον σύντροφό της και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου από τους αστυνομικούς σε κακή κατάσταση, χτυπημένη και βιασμένη  κατ’ επανάληψη.

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, η 32χρονη είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, με τους γιατρούς να είναι σοκαρισμένοι με τον γολγοθά πουθ τους περιέγραψε.

Έγινε αξονική, μαγνητική κι ευτυχώς δεν έχει εσωτερικά τραύματα. Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη χειρουργική κλινική.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version