Site icon NewsIT

Διεκόπη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για “το Λίπος”! Η καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

23.07.2018 | 18:26
Διεκόπη η συζήτηση στον Άρειο Πάγο για “το Λίπος”! Η καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Δεν ολοκληρώθηκε - ούτε σήμερα (23.07.2018) - η συζήτηση ενώπιον του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου σχετικά με την έκδοση στη Γαλλία του Γεωργιανού, φερόμενου ως αρχηγού της ρωσικής μαφίας, Λάσα Σουσανασβίλι, γνωστού και με το ψευδώνυμο «το Λίπος».

Η συζήτηση πρόκειται να συνεχιστεί αύριο το πρωί. Για μία ακόμα φορά σήμερα οι δικηγόροι του Γεωργιανού, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Φ. Φιλίας και Μ. Παπαδακης, υπέβαλαν αίτημα αναβολής της συζήτησης το οποίο απορρίφθηκε.

Οι συνηγοροί του Γεωργιανού, επικαλέστηκαν αποφαση που εκρεμμεί από το Συμβουλιο Εφετων Θεσσαλονίκης επι αιτήματος που έχουν υποβάλλει για συμπλήρωση και διόρθωση των πρακτικών του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου που εκρινε υπέρ της της έκδοσης του Σουσανασβίλι.

Η κ. Κωνσταντοπουλου υποβάλλοντας το αίτημα αναβολής έκανε λόγο για «πολιτική πίεση προκειμένου η υπόθεση να διεκπεραιωθεί το συντομότερο δυνατόν».Υποστήριξε δε ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου «έδωσε εντολή να γίνει η επίδοση της κλήσης για το δικαστήριο στον εκζητούμενο εντός 15λέπτου».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version