Ελλάδα

Διεθνή καριέρα για τον «εξορκιστή της Θεσσαλονίκης» που άφησε τον «διάδοχό» του στην Ελλάδα

Ο εξορκιστής της Θεσσαλονίκης, ο κατά κόσμον προφήτης Χάρης έχει ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό κάνοντας διεθνή καριέρα  με τις τελετές καθαγιασμού των πιστών και πάταξης του Σατανά στο Σαν Ντιέγκο!

Ο προφήτης Χάρης, ή σωστότερα Χάρης Τσακωνίδης, προφήτης και σωτήρας των δαιμονισμένων όπως έχει βαπτίσει ο ίδιος τον εαυτό του δεν σταματά τους ομαδικούς εξορκισμούς, με τους φερόμενους σατανισμένους να πέφτουν στο πάτωμα κυριευμένοι με σπασμούς από το θεραπευτικό χέρι του!

Φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη ο Χάρης Τσακωνίδης δεν θα μπορούσε να αφήσει τον σατανά να δρα ανενόχλητος στην πόλη του, και έτσι έχρησε τον διάδοχο του, ο οποίος συνεχίζει τους εξορκισμούς στην Ελλάδα, όσο εκείνος κάνει διεθνή καριέρα κυνηγώντας τους δαιμονισμένους στην Αμερική.

Ο Προφήτης Γιάννης, ο πνευματικός γιος του Προφήτη Χάρη και όπως δηλώνει, μαθήτευσε δίπλα στον Τσακωνίδη και πλέον ήρθε να σώσει τους δαιμονισμένους στην Αθήνα.

Μάλιστα ο νέος εξορκιστής Γιάννης έχει ήδη ξεκινήσει το έργο του και μέσα σε λίγες μέρες κατέκλυσε το youtube με βίντεο δαιμονισμένων που ελευθερώνονται με το άγγιγμα του. Εχει μάλιστα και την ευθύνη για το «παράρτημα» που άνοιξε στη Αθήνα.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ήδη έχει καταφέρει να βγάλει τον σατανά έξω από το σώμα μιας  γυναίκας που πέφτει κάτω σε έξαλλη κατάσταση, τρέμοντας ολόκληρη.

Ο προφήτης Γιάννης, φαίνεται ότι δεν πτοήθηκε από την καταδίκη του Χάρη Τσακωνίδη για τον εξορκισμό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποφάσισε να συνεχίσει το έργο του στην Αθήνα, με την διεύθυνση που γίνονται οι τελετές να είναι επτασφράγιστο μυστικό.

 

Ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία όλων των Εθνών», είχε κριθεί ένοχος από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και είχε τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης τριών μηνών με τριετή αναστολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται αύριο ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου Άγγελου που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου - «Είχα να τον δω 2 χρόνια»
Αν και για τη δολοφονική κακοποίηση του Άγγελου έχουν προφυλακιστεί ήδη η μητέρα και ο πατριός του, ο βιολογικός πατέρας του παιδιού κατηγορείται επίσης για την κακοποίησή του
Κατηγορούμενος στα δικαστήρια Ηρακλείου
Δημογλίδου για την εκτέλεση Μοσχούρη στο Χαλάνδρι: Γίνονται κινήσεις να υπάρξουν διεθνή εντάλματα για να συλληφθεί ο «Έντικ»
«Δεν αναζητείται μόνο από την Ελληνική Αστυνομία και από την Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά εκκρεμούν αποφάσεις σε βάρος του και από άλλες χώρες» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Ο Γιώργος Μοσχούρης και το καμένο αυτοκίνητο των δολοφόνων 1