Κυριακή, 15 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Δήλωση Φουρλεμάδη για την εισαγγελική πρόταση να κριθεί ένοχος για τα παράνομα κονδύλια της ΜΚΟ Αλληλεγγύη

Δημήτρης Φουρλεμάδης

Τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα για την πρόταση του εισαγγελέα να ζητήσει την ενοχή του για την υπόθεση με τα κονδύλια της ΜΚΟ Αλληλεγγύη δίνει ο Δημήτρης Φουρλεμάδης.

Αφορμή η ανάρτηση και από το newsit.gr της εισαγγελικής πρότασης για την πολύκροτη υπόθεση.

Όλη η δήλωση απάντηση του Δημήτρη Φουρλεμάδη

Διαδικτυακή ανάρτηση επί της ιστοσελίδας σας αναφέρθηκε στην εκκρεμούσα, σε πρώτο βαθμό δικαιοδοσίας, ποινική δίκη του κ. Δημήτριου Φουρλεμάδη και λοιπών προσώπων.

Ενόψει του περιεχομένου της, ο κ. Δημήτριος Φουρλεμάδης επισημαίνει σε δήλωσή του τα εξής:

«Πριν ακόμη ασκηθεί το θεμελιώδες δικαίωμα της τοποθετήσεως του κατηγορούμενου επί της εισαγγελικής προτάσεως, διά της αγορεύσεως των συνηγόρων υπερασπίσεώς του – κορυφαίο σημείο της ζώσας ποινικής διαδικασίας-, ο δημοσιογραφικός «ζήλος» αποκαλύπτει με βαρύγδουπους τίτλους την κατά τα λοιπά σεβαστή πλην έχουσα εσφαλμένως αξιολογήσει τα αποδειχθέντα πραγματικά περιστατικά εισαγγελική πρόταση, χωρίς μάλιστα να γίνεται σεβαστό, για άλλη μία φορά, το δικαίωμά μου στην προσωπικότητα και το τεκμήριο της αθωότητας, κατόπιν μάλιστα μίας πολύμηνης ακροαματικής διαδικασίας, η οποία βεβαίως, δεν έχει ολοκληρωθεί, πολλώ δε μάλλον με την έκδοση αμετάκλητης δικαστικής κρίσεως. Μέχρι τότε, καλώ όλους, δημοσιογράφους και «δημοσιογράφους», να σεβαστούν το τεκμήριο της αθωότητας μου και να αφήσουν απερίσπαστη τη Δικαιοσύνη, την οποία τιμώ και σέβομαι απεριόριστα, να επιτελέσει το καθήκον της».

Η ανωτέρω ανακοίνωση – απάντηση εδόθη εντολή στο Δικηγορικό Γραφείο «Αλέξανδρος Ι. Φάρος και Συνεργάτες» όπως δημοσιοποιηθεί, από τον εντολέα μας κ. Δημήτριο Φουρλεμάδη, κοινοποιούμενη σε κάθε διαδικτυακή ιστοσελίδα ή λοιπά ΜΜΕ που συνέταξαν ή αναδημοσίευσαν την σχετική αρθρογραφία, όπως ανωτέρω περιγράφεται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις