Παρασκευή, 16 Αυγ.
31oC Αθήνα

Δημοψήφισμα: Τι λένε οι πολίτες – VIDEO

Δημοψήφισμα: Τι λένε οι πολίτες – VIDEO

Κάνει καλά ο Αλέξης Τσίπρας που οδηγεί τη χώρα σε δημοψήφισμα; Τι λένε οι πολίτες; Θα επιλέξουν ναι ή όχι; Έλληνες όλων των ηλικιών λένε τη γνώμη τους στο Newsit .

“Δεν είμαι της κυβέρνησης αλλά θα στηρίξω το όχι στο δημοψήφισμα” μας λέει ένας ηλικιώμενος.

Η κυρία Καίτη, που βρέθηκε στην ουρά και περίμενε υπομονετικά στην εθνική τράπεζα Καλλιθέας, απαντώντας στις ερωτήσεις του Newsit τόνισε πως θα ψηφίσει “ναι” στη συμφωνία. Κι αυτο γιατι φοβάται πως το “όχι” θα μπορούσε κάλλιστα να μας οδηγήσει εκτός ευρώ. Τόνισε βέβαια πως τα μέτρα που θα έρθουν με το “ναι” θα είναι δυσβάσταχτα, αλλα θα το παλέψουμε.

“Χίλιες φορές να πεινάσουμε και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Βρίσκω πως το δημοψήφισμα είναι μια καλή αλλαγή” μας λέει ο νεαρός που βλέπετε.

Η κ. Μαρία, συνταξιούχος, η οποία περίμενε κατω απο τον ήλιο σε ένα παγκάκι απέναντι απο την εθνική για την σύνταξη της, μας ειπε πως “δεν θα ψηφίσω ούτε ναι ούτε όχι”. “Όλους τους έχω σιχαθεί όλοι θέλουν να τα τσεπώνουν”, απάντησε. Παρολαυτα πιστεύει πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσιπρας δεν “έκανε καλά που οδηγηθήκαμε στο δημοψήφισμα”.

Ο κ. Κώστας ιδιωτικός υπάλληλος θα ψηφίσει όχι. “Δεν φοβάται ο κόσμος. Το δημοψήφισμα εχει να γινει τόσα χρονια. Καλά κάνει ο κ. Τσιπρας. Δεν φοβάμαι τίποτα. Οι Έλληνες φοβούνται γιατι δρν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους”.

Ο κύριος Βαγγέλης, συνταξιούχος, μας ειπε πως θα ψηφίσει “όχι” και πως δεν φοβάται για την επόμενη μέρα εφόσον τελικά ο ελληνικός λαός συνταχθεί με το όχι. “Δεν ξέρω που Θα μας οδηγήσει αλλα πιστεύω οτι ήταν σωστή η κίνηση του Τσίπρα.

“Θα ψηφίσω όχι μόνο και μόνο για το μεγάλο φόβο που μας έχουν δημιουργήσει” λέει στο Newsit μια νοικοκυρά.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε