Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Μάθε που ψηφίζεις – Δημοψήφισμα 2015

Μάθε που ψηφίζεις – Δημοψήφισμα 2015

Μάθε που ψηφίζεις για το Δημοψήφισμα 2015: Από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ θα διαρκέσει η σημερινή ψηφοφορία για το δημοψήφισμα, ενώ οι ετοιμασίες συνεχίζονται από το υπουργείο Εσωτερικών ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Η διαδικασία θα διεξαχθεί στα ίδια εκλογικά τμήματα, με τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές, όπως είχε γίνει στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Οι εκλογείς θα προσέρχονται στην αίθουσα ψηφοφορίας, ένας-ένας ή σε μικρές ολιγάριθμες ομάδες ή όπως ειδικότερα ορίζει η εφορευτική επιτροπή, η οποία αναγνωρίζει την ταυτότητά τους και επαληθεύει την εγγραφή τους στον εκλογικό κατάλογο.
Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος για το Δημοψήφισμα 2015 γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδεια οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά. Ειδικότερα για τα διαβατήρια, επισημαίνεται ότι, αρκεί και ελληνικό διαβατήριο που έχει λήξει η ισχύς του.

Δείτε την εφαρμογή του Υπουργείου Εσωτερικών “μάθε ποιυ ψηφίζεις”

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ 2015
Διαβάστε εδώ τα πάντα για το
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 2015
Δες εδώ την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ
Δείτε εδώ όλες τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για το Δημοψήφισμα 2015

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε