Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων: O Γιώργος Μπρούλιας νέος πρόεδρος στη ΔΑΕΜ

Τη θέση του προέδρου της ΔΑΕΜ ΑΕ (Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ) του Δήμου Αθηναίων αναλαμβάνει, μετά την εκλογή του από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Μπρούλιας.

Σε δήλωσή του για την ανάληψη των νέων καθηκόντων από τον Γιώργο Μπρούλια, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επισήμανε: «Η Αθήνα είναι στην πρωτοπορία της εθνικής προσπάθειας για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας.

Μέσω της ΔΑΕΜ και των σπουδαίων στελεχών της, οι δημότες μας κερδίζουν χρόνο, αλλά και ποιότητα στην καθημερινότητά τους. Με χαρά καλωσορίζουμε τον νέο της πρόεδρο. Ο Γιώργος Μπρούλιας είναι ένα πολύ έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με μακρά πορεία και προσφορά στον δήμο, με γνώσεις και διάθεση να συνεισφέρει στον κοινό μας στόχο. Τον ευχαριστώ θερμά».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μπρούλιας ανέφερε: «Αισθάνομαι πάντα τον ίδιο ενθουσιασμό όταν καλούμαι να υπηρετήσω ενεργά τον Δήμο της Αθήνας. Η πρόσκληση να αναλάβω τη θέση του προέδρου της ΔΑΕΜ είναι μια νέα πρόκληση, που αποδέχομαι με μεγάλη χαρά και με πολλή διάθεση να συμβάλω με τις δυνάμεις μου στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας.

Το ψηφιακό άλμα της χώρας, αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα, καθιστούν τη συγκυρία μοναδική για τη ΔΑΕΜ ώστε να καταστεί εταιρεία πρότυπο και καταλύτης της ψηφιακής εξέλιξης της πόλης μας. Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο για την εμπιστοσύνη και προσβλέπω σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία με όλα τα στελέχη στη ΔΑΕΜ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν οστά και κρανίο σε δύσβατο σημείο στα Ιωάννινα – Φαίνεται πως ανήκουν στον Σλοβάκο φοιτητή που είχε εξαφανιστεί το περσινό καλοκαίρι
Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως τα οστά ανήκουν στον 23χρονο Σλοβάκο φοιτητή ο οποίος είχε εξαφανιστεί το καλοκαίρι του 2024
Ιωάννινα
Με πλούσιο ποινικό παρελθόν ο 42χρονος Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στην Καλλιθέα – Ήταν καταχωρημένος με 5 διαφορετικά επίθετα
Ούτε με 1, ούτε με 2, αλλά με 5 διαφορετικά επίθετα ήταν καταχωρημένος στη βάση δεδομένων των ελληνικών αρχών ο 42χρονος Αιγύπτιος. Την...
Ο 42χρονος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα 4