Ελλάδα

Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού: Διαρρήκτες πήραν κλειδιά δημοτικών αυτοκινήτων και έκλεψαν ένα αλλά ήταν άτυχοι

Διάρρηξη σε κτήριο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού πραγματοποίησαν άγνωστοι τα χαράματα της Παρασκευής (12.05.2023).

Σύμφωνα με την αστυνομία, 4 άτομα μπήκαν σε κτήριο του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, και άρπαξαν τα κλειδιά δημοτικών αυτοκινήτων.

Με τα κλειδιά αυτά έκλεψαν ένα αυτοκίνητο και επιχείρησαν να φύγουν με αυτό. Ωστόσο γρήγορα έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς, και έτσι αποφάσισαν να παρατήσουν το αυτοκίνητο και να διαφύγουν.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»