Ελλάδα

Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας: Φαράσια από χαρτόνια για τις ακαθαρσίες των σκύλων σε 20 σημεία της πόλης

Μία πρωτοποριακή λύση για το μάζεμα των ακαθαρσιών των σκύλων, υιοθέτησε ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας τοποθετώντας σε 20 σημεία της πόλης κουτιά που παρέχουν φαρασάκια μίας χρήσης για το μάζεμα των ακαθαρσιών των αγαπημένων μας κατοικιδίων.

Πρόκειται για το φαρασάκι από χαρτόνι με το χαρακτηριστικό όνομα «No kaka» που παρέχεται δωρεάν στους ιδιοκτήτες δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς, ώστε να μαζεύουν εύκολα και χωρίς να αγγίζουν τις ακαθαρσίες.

Είναι ένα ακόμη κίνητρο, με δαπάνες του Δήμου, ώστε οι ιδιοκτήτες των σκύλων να κάνουν αυτό που η νομοθεσία τους υποχρεώνει, αλλά ορισμένοι αμελούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, πρόκειται για οικολογικό προϊόν σε αυτόν τον τομέα, που αντικαθιστά την έως τώρα χρήση πλαστικών σακουλών για το μάζεμα των ακαθαρσιών των σκύλων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τελική ευθεία για την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων – Οι ημερομηνίες ορόσημα της σχολικής χρονιάς
Το τελευταίο κουδούνι της χρονιάς θα «χτυπήσει» στις 16 Μαΐου στα λύκεια και στις 28 Μαΐου στα γυμνάσια - Το διδακτικό έτος στα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά θα λήξει στις 13 Ιουνίου 2025
Πανελλήνιθες εξετάσεις
Καιρός σήμερα: Μέχρι τους 26 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο – Βροχές στα ηπειρωτικά, καταιγίδες σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Ήπειρο
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη ενώ οι άνεμοι θα πνέουν έως 5 μποφόρ
Άνθρωποι περπατούν με ομπρέλες στη βροχή