Σε βάρος της 38χρονης από την Ουκρανία που προκάλεσε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη ασκήθηκε δίωξη για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Η 38χρονη, που προκάλεσε το τροχαίο στην οδό Μπότσαρη στη Θεσσαλονίκη, αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ μέτρησης αλκόολ και της βεβαιώθηκε η σχετική παράβαση, όπως προβλέπεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η 38χρονη παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για τις επόμενες ημέρες. Η γυναίκα, αφέθηκε ελεύθερη…
Το τροχαίο ατύχημα έγινε στις 04:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.03.25), όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες από την Ουκρανία, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με ένα αγροτικό όχημα.
Ο οδηγός του αγροτικού κατέθεσε ότι το ΙΧ πέρασε με κόκκινο ενώ εκείνος κατευθυνόταν προς τη λαϊκή αγορά για να στήσει τον πάγκο του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όπως θα δείτε και στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newsit.gr, φαίνεται το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο Ουκρανές, να περνάει με κόκκινο και να πέφτει πάνω στο αγροτικό.
Όπως τόνισε ο ίδιος στο newsit.gr από τη σφοδρή σύγκρουση το αγροτικό έγινε σμπαράλια. Από το τροχαίο, τραυματίστηκε ελαφρά η 31χρονη συνοδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.