Ελλάδα

Διόνυσος: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία Πακιστανού – Συνελήφθη ο συγκάτοικός του

Λίγο πριν αναχωρήσει για άγνωστο προορισμό, στον σταθμό των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας άνδρα Πακιστανικής καταγωγής στον Διόνυσο την περασμένη Τετάρτη (05.06.2024).

Όπως προέκυψε, δολοφόνος του 40χρονου περίπου άνδρα που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένος μέσα στο σπίτι του στον Διόνυσιο, είναι ο 26χρονος συγγενής και συγκάτοικός του τον οποίο αναζητούσαν οι διωκτικές αρχές.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος προήλθε «συνεπεία εξωτερικού τραύματος στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά», όπως αναφέρει η αστυνομία.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο του εγκλήματος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Hellenic Train, στη Λεωφόρο Συγγρού – Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα
Η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας στη λεωφόρο Συγγρού από το ύψος της Αθανασίου Διάκου έως την Καλλιρρόης - Eίχε εντοπιστεί ένα ύποπτο σακίδιο κοντά στο κτήριο, το οποίο και εξερράγη ακριβώς την ώρα που είχε υποδείξει ο άνδρας
Βόμβα στη Hellenic Train στη Λεωφόρο Συγγρού 12