Παρασκευή, 5 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Διώτης: “Η αθωωτική απόφαση αποτελεί δικαίωση για μένα και υποκαθιστά το κύρος της Δικαιοσύνης”

Διώτης

Αθώο και μάλιστα ομόφωνα κηρύχθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννης Διώτης, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Για “πανηγυρική επιβεβαίωση” των ισχυρισμών του κάνει λόγο ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ και πρώην εισαγγελέας, Ιωάννης Διώτης, σχολιάζοντας τη σημερινή δικαστική απόφαση με την οποία αθωώθηκε από την κατηγορία του αντιμετώπιζε για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ξεκάθαρος ο Διώτης

“Η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων ισχυρίζομαι επί επτά έτη.

Δεν αποτελεί δικαίωση για εμένα, αλλά αποκαθιστά το κύρος του θεσμού της Δικαιοσύνης, το οποίο ετρώθη από τις ενέργειες εκείνων που με δίωξαν, παρέπεμψαν και καταδίκασαν σε πρώτο βαθμό.

Η σημερινή εξέλιξη αποδεικνύει ότι οσάκις οι Δικαστικοί Λειτουργοί κρίνουν κι αποφασίζουν με αμιγώς δικαστικά και νομικά κριτήρια, τότε πραγματώνονται οι σκοποί του Κράτους Δικαίου. Όσοι δεν υπηρετούν του σκοπούς αυτούς, όχι μόνο δεν έχουν θέση στην ελληνική Δικαιοσύνη αλλά πρέπει να λογοδοτήσουν ενώπιον της” αναφέρει ο κ. Διώτης στην ανακοίνωση του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις