Ελλάδα

Δίπλωμα: Ήθελαν να το πάρουν με «ψείρες»! Προσαγωγή υποψήφιων οδηγών

Περιστατικά χρήσης "ψειρών" και παρέμβασης στη διαδικασία θεωρητικών εξετάσεων εντοπίστηκαν σήμερα, από τις επιτροπές εξέτασης υποψηφίων οδηγών, στις υπηρεσίες Μεταφορών Δυτικής και Ανατολικής Αττικής.

Ενημερώθηκαν τα τοπικά τμήματα της Ασφάλειας που επιλήφθηκαν άμεσα προσάγοντας τους δύο υποψήφιους για την περαιτέρω αστυνομική διερεύνηση των περιστατικών.

Δίπλωμα με άλλα «κόλπα»! Τους πήγαν στο τμήμα

Συγκεκριμένα, στην υπηρεσία της Δυτικής Αττικής υπήρξαν δύο περιστατικά χρήσης ηλεκτρονικών μέσων υποβοήθησης των υποψηφίων και ένα περιστατικό εμφάνισης άλλου προσώπου στη θέση του προγραμματισμένου υποψηφίου.

Στην υπηρεσία της Ανατολικής Αττικής εντοπίστηκαν σήμερα τρία περιστατικά. Τρεις υποψήφιοι επιχείρησαν να χρησιμοποιήσουν ηλεκτρονικά μέσα (ακουστικά “ψείρες”) για την παράνομη υποβοήθησή τους κατά την διαδικασία της θεωρητικής εξέτασής τους.

Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
45χρονος κατήγγειλε την πρώην σύζυγό του για απόπειρα ανθρωποκτονίας – «Με απειλεί με μηνύματα, έβαλε να με σκοτώσουν»
Ο 45χρονος επιχειρηματίας υπέβαλλε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του και του πεθερού του κάνοντας λόγο για συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του - «Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια»
Γυναίκα με κινητό
Δεκάδες εγκλωβίστηκαν σε σήραγγα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας άντρα στο μετρό - «Περπατούσαν με βαλίτσες, καρότσια και παιδιά δίπλα στις ράγες»
Βίντεο δείχνουν τους επιβάτες του συρμού που αναγκάστηκαν να περπατήσουν μέσα σε σήραγγα του μετρό δίπλα σε ράγες για να απεγκλωβιστούν από τη στάση Κατεχάκη και να βγουν στην επόμενη
Στιγμιότυπο από βίντεο επιβάτη του μετρό που περπατά δίπλα στις γραμμές του συρμού 14