Ελλάδα

Δώδεκα συλλήψεις στην κατάληψη στο Κουκάκι – Έφοδος και σε δύο κτίρια στα Εξάρχεια

Συνελήφθησαν, τελικά, τα δώδεκα άτομα που προσήχθησαν το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε τρία κτίρια, σε Εξάρχεια και Κουκάκι, τα οποία τελούσαν υπό κατάληψη.

Ειδικότερα, η αστυνομική επιχείρηση αφορούσε σε καταλήψεις κτιρίων που βρίσκονται στις οδούς Καλλιδρομίου και Ζαΐμη στα Εξάρχεια και στην οδό Ματρόζου, στο Κουκάκι.

Σημειώνεται, ότι όλες οι προσαγωγές που μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συλλήψεις, έγιναν από το κτίριο που τελούσε υπό κατάληψη στην οδό Ματρόζου.

Ειδικότερα, τα δέκα άτομα βρίσκονταν εντός του χώρου και τα δύο έξω το κτίριο.

Μετά από μηνύσεις η επιχείρηση

Η αστυνομική επιχείρηση έγινε με εισαγγελική εντολή, έπειτα από μηνύσεις που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες των κτιρίων αυτών. Ειδικότερα, της Ματρόζου, ανήκει στον «Ευαγγελισμό», της Ζαΐμη στην ΕΣΗΕΑ και της Καλλιδρομίου σε ιδιώτη.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανατριχιαστικές περιγραφές των ηλικιωμένων που ήρθαν αντιμέτωποι με ληστές στο Πόρτο Ράφτη - «Μην μιλήσεις καθόλου αλλιώς σε σφάξαμε»
«Ευτυχώς που βρήκανε χρήματα και καλμάρανε», είπαν οι δύο ηλικιωμένοι για τους ληστές που μπούκαραν στη μονοκατοικία τους στο Πόρτο Ράφτη
Μηχανή της αστυνομίας
Συνολικά 50 άτομα εμπλέκονται στα τρία κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας - Οι έρευνες σε 40 σπίτια, ο θησαυρός, τα «μπιχλιμπίδια» και τα χιλιάδες αρχαία νομίσματα
Το ηγετικό στέλεχος του ενός κυκλώματος που ήταν σεσημασμένο για ίδια αδικήματα, εκμεταλλευόταν τις διασυνδέσεις του με αρχαιοκάπηλους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Τρια κυκλώματα αρχαιοκάπηλων στη Βόρεια Ελλάδα