Ελλάδα

ΔΟΛ: Παράταση 15 ημερών στο “λουκέτο”

Παράταση τουλάχιστον 15 ημερών “ζωής” παίρνει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη και τα έντυπά του, όσα δηλαδή και τα αποθέματα χαρτιού για να τυπώνονται τα έντυπα του ομίλου.

Σε μια “ηλεκτρισμένη” Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα, ο διευθυντής του Βήματος, Αντώνης Καρακούσης, ενημέρωσε τους εργαζόμενους για την αποτυχία του εγχειρήματος Σαββίδη να πάρει τον έλεγχο του ΔΟΛ.

Ακόμα εξήγησε τι σημαίνει “ειδική διαχείριση” ενώ όλοι συμφώνησαν να γίνει προσπάθεια ώστε να βρεθεί λύση. Την ίδια ώρα, αν και αναμενόταν οι τράπεζες δεν κατέθεσαν στο πρωτοδικείο αίτημα για να αναλάβει ειδικός διαχειριστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που η 47χρονη ναυτικός παρασύρεται από τη νταλίκα στο λιμάνι της Πάτρας - Τέσσερις συλλήψεις
«Πήγαινε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας από αυτό στον καταπέλτη επάνω, μου είπαν από την εταιρεία, ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε», λέει ο αδελφός της
Η νταλίκα τη στιγμή που βγαίνει από το πλοίο