Site icon NewsIT

Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: «Έβαλε τα χέρια στη μέση μου και ζήτησε να βρεθούμε μόνοι» λέει η σύζυγος του 41χρονου

22.07.2024 | 21:39
Δολοφονία 64χρονου στην Αρκαδία: «Έβαλε τα χέρια στη μέση μου και ζήτησε να βρεθούμε μόνοι» λέει η σύζυγος του 41χρονου

Απολογία στον Εισαγγελέα της Τρίπολης του 41χρονου και της 34χρονης συζύγου του, οι οποίοι κατηγορούνται για τον θανάσιμο τραυματισμό 64χρονου, την Κυριακή 22/7 στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας, στην Αρκαδία, Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Την απρεπή συμπεριφορά του 64χρονου που έχασε τη ζωή του στον μοιραίο καβγά στην Αρκαδία, κατέθεσε η 34χρονη γυναίκα του 41χρονου δράστη.

Όπως λέει ο δικηγόρος του ζευγαριού που κατηγορείται για το φονικό στην Αρκαδία στο newsit.gr «ο 64χρονος την κοιτούσε επίμονα και για αρκετή ώρα, όσο ήταν στο τραπέζι στην ταβέρνα. Αυτός καθόταν στην πλατεία και δεν είχε πάρει τα μάτια του από πάνω της».

Κάποια στιγμή ο 41χρονος σύζυγος απομακρύνθηκε από την 34χρονη και πήγε να μιλήσει σε κάποιες άλλες παρέες. Τότε, όπως λέει ο δικηγόρος Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, ο 64χρονος βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει και με έντονη ερωτική διάθεση, άρχισε να τις λέει κουβέντες.

Η κοπέλα έφυγε αμέσως από κοντά του και αργότερα το ζευγάρι μαζί με κάποιους άλλους από την παρέα της βάπτισης, έφυγαν από την ταβέρνα και πήγαν σε διπλανό καφενείο, με τον 64χρονο να τους ακολουθεί.

Όταν ο σύζυγος της 34χρονης απομακρύνθηκε από κοντά της, την πλησίασε και πάλι και άρχισε να γίνεται ακόμη πιο πιεστικός απέναντί της.

«Έβαλε τα χέρια του γύρω από τη μέση μου και μου ζήτησε να βρεθούμε μόνοι μας και πως τώρα που ήπιε μπορεί να απελευθερωθεί. Μου έλεγε πόσο πολύ του αρέσω», κατέθεσε η 34χρονη γυναίκα.

Το θέμα όμως δεν τελείωσε εκεί καθώς ο 64χρονος τους ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητο, όπως κατέθεσε και ο 41χρονος σύζυγος και εκεί ξεκίνησε το επεισόδιο που κατέληξε στον θάνατο του 64χρονου στην Αρκαδία.

«Δεν άφηνε τον σύζυγο να μπει μέσα στο αυτοκίνητο από την πόρτα του συνοδηγού, προπορεύτηκε αυτός και δεν τον άφηνε να μπει. Μετά τον έσπρωχνε και τον έβαλε με τη βία στη θέση του συνοδηγού. Στη συνέχεια έβριζε και άρχισε πάλι να θέλει να πιάσει την κοπέλα μπαίνοντας μέσα ο μισός, το κεφάλι του είχε φτάσει στις ταχύτητες», είπε νωρίτερα στο newsit.gr ο δικηγόρος του ζευγαριού.

Μάλιστα άρχισε να την βρίζει και να λέει «τι είπες μωρή π…..α», με το ζευγάρι να είναι έξαλλο καθώς μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και ο τρίχρονος γιος της οικογένειας.

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version