Ελλάδα

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: Άγνωστοι έσπασαν το καφέ οπαδού του Παναθηναϊκού που κρατείται

Καταδρομική επίθεση έκαναν πριν από λίγο άγνωστοι σε καφέ οπαδού του Παναθηναϊκού ο οποίος έχει συλληφθεί για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής.

Το μαγαζί του συλληφθέντα οπαδού του Παναθηναϊκού βρίσκεται απέναντι από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Παν. Κυριακού στους Αμπελόκηπους.

Οι άγνωστοι εμφανίστηκαν ξαφνικά από το πουθενά σήμερα (10.8.2023) περίπου στις 12 το μεσημέρι στο μαγαζί του οργανωμένου οπαδού του Παναθηναϊκού, έκαναν επίθεση, προκάλεσαν ζημιές στη τζαμαρία και εξαφανίστηκαν.

Ο ιδιοκτήτης φέρεται να είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και μάλιστα οργανωμένος. Είχε συλληφθεί μετά την επίθεση χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αλλά και Ελλήνων στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλαθλος της Ένωσης, Μιχάλης Κατσουρής.

Ο οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, συνελήφθη αμέσως μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και την υπεράσπισή του έχει αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας.

KAFE OPADOY LEOFOROS

KAFE OPADOY LEOFOROS

KAFE OPADOY LEOFOROS

KAFE OPADOY LEOFOROS

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έχει κάνει 11 προσαγωγές για την επίθεση.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπων» λέει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα για τα Τέμπη
«Ο εφέτης ειδικός ανακριτής εγκαλείται καθημερινά και στοχοποιείται, όμως, καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια» επισήμανε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ομιλία της στο Φόρουμ των Δελφών
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Ο Γιώργος Λάνθιμος στην αντεπίθεση μετά το «όχι» για γυρίσματα στην Ακρόπολη – «Βλάβη στην επαγγελματική μου υπόσταση»
«Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την αναζήτηση αποζημίωσης λόγω δυσφήμισης και ζημίας στη φήμη των Εντολέων μας» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του, Έμα Στόουν