Ελλάδα

Δωρεάν είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους την 28η Οκτωβρίου

Ελεύθερη θα είναι η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, λόγω της εθνικής εορτής.

Όπως τονίζει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, καθ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, από την 1η Νοεμβρίου έως και την 31η Μαρτίου 2019, η είσοδος σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους, τα μνημεία και τα μουσεία θα γίνεται με μειωμένη τιμή για όλους τους επισκέπτες.

Ακόμη η πρώτη Κυριακή κάθε μήνα θα είναι ημέρα ελεύθερης εισόδου σε μουσεία, μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μετανιωμένος ο οδηγός που έτρεχε με 212 χλμ και είχε μέσα στο αυτοκίνητο τα 2 ανήλικα παιδιά του - «Ήταν τραγικό λάθος μου»
«Είναι τραγικό λάθος μου για πέντε δευτερόλεπτα. Τόσα χρόνια δεν έχω καμία κλήση για τέτοια παράβαση. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου», λέει στο newsit.gr
Κοντέρ αυτοκινήτου «γράφει» 212 χιλιόμετρα 7
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου του Γιώργου Μοσχούρη μετά την στυγερή δολοφονία του - «Δεν μετάνιωσα στο ελάχιστο που έκανα οικογένεια μαζί σου»
«Ήσουν ο πιο "μάγκας και καλός πατέρας" που υπήρχε, για μένα ήσουν προστάτης μου, βοηθός μου, πατέρας μου "πάντα"» γράφει η πρώην σύζυγος του 55χρονου
Ο Γιώργος Μοσχούρης και η πρώην σύζυγός του