Ελλάδα

Δωρεάν φρούτα σε μαθητές 3.500 σχολείων

Σε 3.522 σχολεία της χώρας στις 11 από τις 13 περιφέρειες της χώρας εφαρμόζεται το πρόγραμμα δωρεάν φρούτων και φρουτοσαλάτας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τη φετινή χρονιά.

Όπως σχετικά ανακοίνωσε το υπουργείο, το πρόγραμμα, το οποίο υλοποιείται μέσω κοινοτικών πόρων, απευθύνεται σε 364.665 μαθητές συνολικά.

Με τον τρόπο αυτό οι μαθητές εκπαιδεύονται στην υγιεινή διατροφή κι οικογένειες με ανάγκες αποκτούν πρόσβαση σε δωρεάν βασικά είδη διατροφής όπως είναι τα φρούτα.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο δυστύχημα στη Μαγνησία: Η 25χρονη «εκτινάχθηκε» από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία - Ασθενοφόρο περνούσε τυχαία από το σημείο
Οι γονείς της μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο - Η οικογένεια είχε ξεκινήσει από την Αθήνα για τη Βόρεια Ελλάδα για τις διακοπές του Πάσχα
Ένα αυτοκίνητο έχει ανατραπεί 9