Ελλάδα

Δράμα – Κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για μεταφορά 14χρονης στο Ιπποκράτειο – Την κρατούσαν σπίτι οι αρνητές γονείς της

Με παρέμβαση εισαγγελέα ένα 14χρονο κορίτσι από την Δράμα μεταφέρθηκε με βαριά πνευμονία στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης χτυπημένο από τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη βρίσκεται σε κλίνη Covid-19 του νοσοκομείου, ενώ για τη μεταφορά της εκεί χρειάστηκε να γίνει παρέμβαση από τον εισαγγελέα, αφού οι αρνητές γονείς της την κρατούσαν στο σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν στο σπίτι της οικογένειας κλήθηκε γιατρός για να εξετάσει τη νεαρή.

Η υγειονομικός εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά του κοριτσιού στο νοσοκομείο, με τους γονείς του όμως να έχουν διαφορετική άποψη.

Έτσι, και όπως στο Mega η Όλγα Βασιλείου, γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, η γιατρός απευθύνθηκε στον ιατρικό σύλλογο της πόλης και στη συνέχεια στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να μεριμνήσουν για την 14χρονη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Κάποιοι εκμεταλλεύονται την αγωνία των ανθρώπων» λέει η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα για τα Τέμπη
«Ο εφέτης ειδικός ανακριτής εγκαλείται καθημερινά και στοχοποιείται, όμως, καταβάλλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια» επισήμανε η πρόεδρος του Αρείου Πάγου σε ομιλία της στο Φόρουμ των Δελφών
Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννα Κλάπα στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Ο Γιώργος Λάνθιμος στην αντεπίθεση μετά το «όχι» για γυρίσματα στην Ακρόπολη – «Βλάβη στην επαγγελματική μου υπόσταση»
«Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας για την αναζήτηση αποζημίωσης λόγω δυσφήμισης και ζημίας στη φήμη των Εντολέων μας» επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση
Ο Γιώργος Λάνθιμος και η «μούσα» του, Έμα Στόουν