Δευτέρα, 19 Αυγ.
28oC Αθήνα

Δύο πνιγμοί στη Λούτσα και το Πόρτο Γερμενό

Δύο πνιγμοί στη Λούτσα και το Πόρτο Γερμενό
ΦΩΤΟ Eurokinissi (αρχείο)

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα την Κυριακή (18.08.2024). Ένας άνδρας πνίγηκε, κάνοντας μπάνιο, στη Λούτσα και μία γυναίκα στη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενού.

Τις μεσημεριανές ώρες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας ότι ένας 61χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Λούτσας (Αρτέμιδας) Αττικής.

Στον 61χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ΚΑΡΠΑ από έναν ναυαγοσώστη και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σπάτων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Επίσης, μεσημεριανές ώρες χθες, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Κορίνθου, ότι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Γερμενού, μία 76χρονη.

Η γυναίκα παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από τη Λιμενική Αρχή της Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθήνας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις