Ελλάδα

Δυο συλλήψεις για ναρκωτικά γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Σε δυο συλλήψεις ενός 21χρονου αλλοδαπού και ενός 38χρονου Έλληνα για ναρκωτικά προχώρησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών.

Αυτές οι συλλήψεις για ναρκωτικά εντάσσονται σε μια σειρά από ειδικές δράσεις της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Πεδίον του Άρεως.

Στην κατοχή των δυο ανδρών βρέθηκαν, και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ηρωίνης και 4 φαρμακευτικά δισκία.

Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης επιχείρησης, ελέγχθηκαν συνολικά 41 άτομα, ενώ προσήχθησαν 16. Οι δύο συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα