Ελλάδα

ΔΥΠΑ – Θεσσαλία: Επαναλειτουργούν από αύριο δομές σε Λάρισα και Βόλο

Λειτουργούν από την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου δομές της ΔΥΠΑ σε Λάρισα και Βόλο. Οι υπηρεσίες της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης είχαν κλείσει λόγω της κακοκαιρίας Daniel που ισοπέδωσε τη Θεσσαλία. 

Όπως έγινε γνωστό, από την Τετάρτη (13.09.2023), επαναλειτουργούν δομές της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) σε Λάρισα και Βόλο, οι οποίες είχαν διακόψει τη λειτουργία τους από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα θα λειτουργήσουν και πάλι τα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), οι Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας, τα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και τα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ).

Κλειστά θα παραμείνουν το ΚΠΑ2 του Βόλου και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός (ΒΝΣ) της Λάρισας. Οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται και από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΔΥΠΑ, καθώς, επίσης, να απευθύνονται στο 1555 (χωρίς χρέωση).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Γιάννης Κατσίγιαννης εξηγεί πώς έγινε το ατύχημα με τον Άρη Μουγκοπέτρο - «Γέμισα αίματα, νόμιζε πως ήταν καπνογόνο»
Ο τραγουδιστής εξήγησε πως ο μουσικός κρατούσε την κροτίδα σαν λαμπάδα της Ανάστασης, πιθανόν γιατί δεν κατάλαβε ποτέ πως πρόκειται για καπνογόνο
Άρης Μουγκοπέτρος 6
Εντυπωσιακό βίντεο από την Αθηνών – Κορίνθου με τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα κατά την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
Στην Αθηνών – Κορίνθου, από την Αρχαία Κόρινθο μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους και την Ελευσίνα, τα αυτοκίνητα ήταν σταματημένα και οι οδηγοί έπρεπε να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή
Αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό 3