Ελλάδα

Δυστύχημα στην Ομόνοια: Νεκρός ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κασκούτης

Τραγικό θάνατο βρήκε στις ράγες του μετρό στην Ομόνοια ο 33χρονος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κασκούτης. Ο νεαρός ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού.

Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κασκούτης απο τον Πλάτανο Ηλείας άγνωστο πως βρέθηκε στις ράγες την ώρα που περνούσε το τρένο από την Ομόνοια.

Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά τις δώδεκα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής, πατέρας ενός μικρού αγοριού, απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Ο Κασκούτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 33χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στις ράγες.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυστύχημα.

Ποιος ήταν ο Δημήτρης Κασκούτης

Ο Δημήτρης Κασκούτης ήταν ταλέντο στο ποδόσφαιρο, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στον Ερμή Πλατάνου και συνεχιζοντας στον Πανηλειακό και αργότερα στο Αιγάλεω.

Δημήτρης Κασκούτης
φωτό από Facebook

Τελευταία είχε αγωνιστεί σε ομάδες του τοπικού της Ηλείας, όπως τα Μακρίσια, το Λαμπέτι και άλλες.

Δείτε βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις του:

Πηγή: ilialive, patrastimes

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μέλημά μου να γίνει καλά ο φίλος μου» λέει ο 36χρονος που έδωσε την κροτίδα στον Άρη Μουγκοπέτρο - Οι φωτογραφίες από τα γλέντια και το ψευδώνυμο «ασύλληπτος»
Ο 36χρονος φέρεται να υποστήριξε στις Αρχές πως δεν γνώριζε ότι ήταν κροτίδα, αλλά το πέρασε για κάποιου είδους πυρσό
Ο Άρης Μουγκοπέτρος μαζί με τον 36χρονο φίλο του που του έδωσε την κροτίδα 1