Ελλάδα

Δυτική Αττική: Στα 955 ανήλθαν τα διαλυμένα σπίτια και καταστήματα – Συνεχίζονται οι αυτοψίες [vid]

Στις 1154 έχουν φτάσει οι αυτοψίες κτιρίων στην Δυτική Αττική από το υπουργείο Υποδομών. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα εκτιμήσεις 955 κτίρια και καταστήματα έχουν καταστραφεί από τις φονικές πλημμύρες και θα λάβουν αποζημίωση.

Οι κάτοικοι στην Δυτική Αττική προσπαθούν να μαζέψουν… τα ασυμμάζευτα από τις τεράστιες καταστροφές που υπέστησαν από τις φονικές πλημμύρες.

Την ίδια στιγμή τους 20 έχουν φτάσει οι νεκροί, ενώ δύο ακόμα άνθρωποι αγνοούνται.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υποδομών, οι αυτοψίες που έχουν γίνει στα κτίρια μέχρι στιγμής είναι οι εξής:

· Στο Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας διενεργήθηκαν 925 αυτοψίες συνολικά. Τα 733 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης.

Συγκεκριμένα: 588 κατοικίες, 67 επαγγελματικοί χώροι, 5 δημόσια κτίρια και 73 αποθήκες – υπόγεια.

· Στο Δήμο Μεγαρέων και στη Δ.Ε. Νέας Περάμου, διεξήχθησαν 229 συνολικά αυτοψίες.

Τα 222 από τα κτίρια που ελέγχθηκαν, έχουν πληγεί και χρήζουν αποζημίωσης, εκ των οποίων 142 κατοικίες, 30 επαγγελματικοί χώροι, 2 δημόσια κτίρια και 48 αποθήκες – υπόγεια.

Οι αυτοψίες, από το σύνολο των μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

pinakas spitia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τροχαίο στην Εγνατία: «Όταν είδα το καμένο αυτοκίνητο κατάλαβα ότι ήταν οι δικοί μου άνθρωποι» λέει ο ξάδελφος του 72χρονου που σκοτώθηκε
«Όταν είδα το αυτοκίνητο το καμένο στην τηλεόραση τότε κατάλαβα πως ήταν ο ξάδερφός μου», λέει στο newsit.gr ο πρώτος ξάδελφος του 72χρονου...
Τροχαίο με 2 νεκρούς στα διόδια της Εγνατίας