Ελλάδα

Έδεσσα: ΙΧ συγκρούστηκε με νταλίκα και μπήκε από κάτω της – Πέντε νεκροί

Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα έγινε σήμερα (18.7.2022) στην Έδεσσα, όπου αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και τα 5 άτομα που επέβαιναν στο ΙΧ.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη πριν από λίγο στην νότια παράκαμψη της Έδεσσας όταν αυτοκίνητο με αλβανικές πινακίδες μπήκε το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και προσέκρουσε (μπήκε κυριολεκτικά από κάτω) μετωπικά με νταλίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα πέντε άτομα είναι αλβανικής καταγωγής οι οποίοι εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Αποτέλεσμα ήταν να βρουν τον θάνατο και οι πέντε επιβαίνοντες του αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί σε άμορφη μάζα και για την ανάσυρση των νεκρών κλήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία Έδεσσας.

Την διενέργεια προανακριτικής εξέτασης διεξάγει η τροχαία Έδεσσας.

 

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκέντρωση έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον Θεσσαλονίκης για την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου που εμφανίζεται ως «Εσταυρωμένος»
Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών καταδίκασε τις αποφάσεις και τις ενέργειες για ακύρωση των παραστάσεων του Χριστόφορου Ζαραλίκου
Στιγμιότυπο από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το θέατρο Αριστοτέλειον της Θεσσαλονίκης