Site icon NewsIT

Έδωσε λάθος στίγμα ο μελισσοκόμος που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο – Θρήνος στο Μελισσοχώρι

15.09.2014 | 13:39
ΦΩΤΟ: seleo.gr

ΦΩΤΟ: seleo.gr

Αβάσταχτος ο πόνος για τον μελισσοκόμο που στην προσπάθεια του να σώσει την περιουσία του λόγω της κακοκαιρίας, παρασύρθηκε από τον ορμητικό χείμαρρο και πνίγηκε μέσα στο αυτοκινητό του. "Έδωσε λάθος στίγμα στους διασώστες" λέει στο Newsit o Δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Θρήνος για τον νεκρό στο Μελισσοχώρι.

Σε κατάσταση σοκ νοσηελεύεται ο γιος του ο οποίος σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή επειδή σκαρφάλωσε πάνω στο αυτοκίνητο.

Εδωσε λάθος στίγμα στους διασώστες στο τηλεφώνημα απελπισίας που έκανε το θύμα

Οπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Αστέριος Γαβότσης “γύρω στις 2.30 με 3.00 τα ξημερώματα έκανε μια κλήση στα κινητά των αντιδημάρχων του Δήμου αλλά έδωσε λάθος στίγμα και η επαφή διεκόπη βίαια.

Από εκεί κινητοποιηθήκαμε, κυρίως η Πυροσβεστική στην περιοχή που έδωσε στο στίγμα, κοντά σε κάποιο βενζινάδικο που όμως δεν ήταν έτσι δυστυχώς. Ηταν σε έναν χώρο περίπου στο ένα χιλιόμετρο, στο δρόμο του Κιλκίς στη διασταυρωση των Σερρών.

Μέσα στα χωράφια εκεί, ο άνθρωπος είχε κυψέλες και πήγε να περισώσει την περιουσία του μαζί με τον γιο του με ένα τζιπάκι που είχε. Αλλά ήταν ορμητικά τα νερά και δεδομένουν οτι ήταν μέσα σε αγροτική περιοχή, η περιοχή εκεί είναι γεμάτη χώματα και χαλίκια, τον παρέσυραν μαζί με το αυτοκίνητο σε παρακείμενο ρέμα. Και εκεί έγινε το τραγικό δυστύχημα.

Ευτυχώς σώθηκε ο γιος του ο 18χρονος. Ηταν ωστόσο για εμάς μια πρωτόγονη κατάσταση. Ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Η βροχόπτωση ηταν πρωτοφανής. Ρέματα έχουν γεμίσει με λάσπες και χώματα, αυτοκίνητα έχουν παρασυρθεί και έχουν μετακινηθεί πάνω σε κάγκελα. Μέχρι το βράδυ προσπαθούσαμε να ανοίξουμε τους δρόμους για να αποκατασταθεί η συγκοινωνία των κατοίκων.

Και φοβόμαστε μήπως συμβεί το ίδιο και απόψε καθώς η πρόγνωση για τα καιρικά φαινόμενα αυτό λέει. Είμασε σε αυξημένη ετοιμότητα, όσο μπορούμε και με τα μέσα που διαθέτουμε.

Στο Μελισσοχώρι όπου έμενε ο άνθρωπος, η κοινωνία είναι κλειστή και συμπάσχουμε όλοι στο πένθος της οικογένειας”.

Ακούστε αναλυτικά τι δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Έβλεπε να πεθαίνει ο πατέρας του σε αυτό το αυτοκίνητο – Ασύλληπτη τραγωδία στο Ωραιόκαστρο (Φωτό)! 

Καιρός – φονιάς! Ένας νεκρός από την κακοκαιρία στο Ωραιόκαστρο

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version