Ελλάδα

Εφημερεύοντα φαρμακεία Αττικής: Πρόσβαση και μέσω κινητού τηλεφώνου

Αυτοματοποιημένα μέσα από ειδικό λογισμικό που δημιουργήθηκε από εξειδικευμένο πάροχο, καθορίζει πλέον τις εφημερίες στα φαρμακεία ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής.

Μέσα από το αυτοματοποιημένο λογισμικό, επιτυγχάνεται η χωροταξική ισοκατανομή των φαρμακείων και η χρονικά αμεσότερη πρόσβαση των πολιτών στα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Οι πολίτες έχουν πρόσβαση στις εφημερίες με τους εξής τρόπους

1. από την επίσημη ιστοσελίδα του ΦΣΑ https://fsa-efimeries.gr/

2. στην προθήκη των φαρμακείων όπου υπάρχει ανηρτημένο QR code, για να το σκανάρουν οι πολίτες και να εντοπίζουν το κοντινότερο σε αυτούς εφημερεύον φαρμακείο.

3. με εφαρμογή που οι πολίτες θα κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο.

Οι πολίτες μπορούν να κατεβάσουν εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο (smartphone) που ονομάζεται FSA-Efimeries (APP STORE ή GOOGLE PLAY) και άμεσα να βρίσκουν ποιο φαρμακείο εφημερεύει κοντά τους.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φίλιππος Μιχόπουλος: «Σταματήστε να δημοσιεύετε κοινές φωτογραφίες μου με την Αθηνά Οικονομάκου» – Η ανακοίνωση στα μέσα
«Έχω επιλέξει συνειδητά να απασχολώ τα ΜΜΕ αποκλειστικά και μόνον για τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και αυτό σκοπεύω να συνεχίσω να πράττω»
Ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Η απάντηση της Hellenic Train για την ακινητοποίηση συρμού του προαστιακού σε σήραγγα - «Θα προβούμε τα νόμιμα κατά του ΙΧ που προκάλεσε βραχυκύκλωμα»
Σύμφωνα με την εταιρεία, το περιστατικό οφείλεται σε διακοπή ηλεκτροδότησης, η οποία αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια
Διακοπή δρομολογίων στον προαστιακό από σύγκρουση ΙΧ σε προστατευτικές μπάρες /
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του 51χρονου στο λεωφορείο που επέβαινε το δεύτερο θύμα του
Στο οπτικό υλικό αποτυπώνεται καρέ -  καρέ όλη η διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης για να χτυπήσει τον 57χρονο μανάβη και στη συνέχεια να επιβιβαστεί στο λεωφορείο όπου πραγματοποίησε τη δεύτερη επίθεση
Η επίθεση του 51χρονου σε λεωφορείο και σε ΑΤ στο Κορωπί