Παρασκευή, 19 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (04/01/2016) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (04/01/2016) πρωτοσέλιδα εφημερίδων

Εφημερίδες και πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Διαβάστε τα κεντρικά θέματα στα πρωτοσέλιδα των σημερινών (Δευτέρα  04/01/2016) εφημερίδων. Δείτε αναλυτικά όλα τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών, οικονομικών και αθλητικών εφημερίδων.

Όλες οι εξελίξεις που αφοορύν το ασφαλιστικό σύστημα, στοιχεία για το οποίο ήδηγ έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και οι νέες αντικειμενικές αξίες των ακινήτων , οι πολιτικές εξελίξεις σχετικά με τις κινήσεις της Ένωςσης Κεντρώων αλλά και τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι μερικά από των κύρια θέματα που απασχολούν τις σημερινές (04/01/2016) πολιτικές εφημερίδες. Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων.

Μία Τask Force ειδικά για την βιομηχανία φέρεται να ετοιμάζει η κυβέρνηση, με σχέδιο άμεσων ενεργειών από το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με πρωτοσέλιδα. Αλλα θέματα που κυριαρχόυν στην επικαιρότητα και θα διαβάσετε στις πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες είναι ο τρόπος λέιτουργίας του Ενιαίου Μηχανισμού Εξυγίανσης των Τραπεζών και οι 20 φόροι και τέλη που θα αναμένεται να αλλάξουν με την τροποποίηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων. Δείτε εδώ όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε