Ελλάδα

Έφοδος σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος σε νησί των Κυκλάδων

Έφοδο στο σπίτι διοικητού Αστυνομικού Τμήματος σε νησί των Κυκλάδων πραγματοποίησαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ. ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την εισαγγελία και την έρευνα έχει αναλάβει το εσωτερικών υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η επιχείρηση στο κοσμοπολίτικο νησί πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο λόγος της έρευνας έχει να κάνει με κάποιες κλοπές διαβατηρίων που έχουν γίνει πρόσφατα στο κοσμοπολίτικο νησί και κατέληξαν όπως φαίνεται έναντι χρηματικών ποσών σε κυκλώματα διακίνησης παράτυπων μεταναστών.

Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του στη Ρόδο - «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»
Ο γιατρός καταδικάστηκε σε 73 χρόνια κάθειρξη, μία ποινή που θεωρείται από τις μεγαλύτερες που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αυτούς τους είδους αδικήματα
Ρόδος: Σοκαριστική μαρτυρία εγκύου για τον γυναικολόγο που παρενοχλούσε τις ασθενείς του – «Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα»