Ελλάδα

Εγνατία Οδός: Μεθυσμένος οδηγούσε για 30 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα – Αγνόησε το σήμα των αστυνομικών

Συνελήφθη στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας οδηγός, ο οποίος συνελήφθη να κινείται για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατία Οδού, ενώ μάλιστα, ήταν μεθυσμένος. 

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες, Καθαρά Δευτέρα (03.03.25). Ο 35χρονος έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίου Οδού στο ύψος της Ηγουμενίτσας. 

Μάλιστα, ο οδηγός αφού αγνόησε το σήμα των αστυνομικών συνέχισε την επικίνδυνη διαδρομή του, σύμφωνα με το epiruspost.

Ο 35χρονος φέρεται να οδηγούσε ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο από το Ελευθεροχώρι μέχρι και το λιμάνι Ηγουμενίτσας, όπου και ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς, μία απόσταση περίπου 30 χιλιομέτρων.

Ο οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. 

 

Στον συλληφθέντα βεβαιώθηκαν οι προβλεπόμενες τροχονομικές παραβάσεις και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, καθώς σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μου ''έκοψε'' τον δρόμο ένα αυτοκίνητο» λέει ο 38χρονος Ουκρανός οδηγός φορτηγού που σκόρπισε τον θάνατο στην Εγνατία
Σε βάρος του οδηγού του φορτηγού ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σε ανακριτή τη Μεγάλη Παρασκευή
Ο 38χρονος Ουκρανός οδηγός του φορτηγού ο οποίος ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου στην Εγνατία Οδό
Ανανεώθηκε πριν 13 λεπτά
Καιρός αύριο: Έως τους 27 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές από το απόγευμα σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο
Έντονη η μεταφορά αφρικανικής σκόνης την Πέμπτη σε όλη τη χώρα - Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη θα σχηματιστεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες
Άνθρωπος στη βροχή
Το Άγιο Φως με πτήσεις από την Αθήνα στις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας – Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου η άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Για ακόμη μία χρονιά το Άγιο Φως θα ταξιδέψει με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air σε όλες τις μεγάλες πόλεις
Το Άγιο Φως